Ako správne pripraviť a exportovať podklady na tlač časopisu

Chceli by ste pripraviť a vytlačiť spravodaj o vašej obci, štvrťročník o úspechoch a posunoch vašej firmy, alebo iný magazín? Pripraviť podklady na tlač časopisu sa môže zdať náročné, pokiaľ však dodržíte základné pravidlá, vôbec to náročné byť nemusí. Začnime pekne od začiatku. Chcete časopis Viete o čom má byť, máte pripravené podklady, ale na to aby ste ho mohli [] The post Ako správne pripraviť a exportovať podklady na tlač časopisu appeared first on blumi.sk.

prejsť na článok

Martel Trade

Grafické práce, branding vozidiel (dodávka, osobné auto), potlač textilu, tlač bannerov, tlač roll-up, branding solárnych panelov, tlač katalógov, výroba štítkov.

prejsť na článok

3D tlač už ma čo povedať aj v stavebníctve

3D tlač v stavebníctve. Propagátori týchto postupov tvrdia, že s pomocou stavebnej 3D tlačiarne vytvoria celý dom za jediný týždeň. Video, ktoré môžete vidieť v tomto článku, zachytáva tlačiareň na betón, ktorý je ručne prekladaný oceľovou výstužou. 3D tl

prejsť na článok

Setcar

Polep celej firemnej flotily, branding prevádzky, tlačoviny, vizitky, foldre, reklamné predmety, id karty.

prejsť na článok

McDonalds

Branding prevádzky McDonalds McDrive, tlač reklamných bannerov, fólie pre architektúru na prevádzkach.

prejsť na článok

Subway

Grafické spracovanie, billboardy, reklamy v podchodoch, roll-upy, tlačoviny, potlač textilu, branding prevádzky v Žiline (Aupark).

prejsť na článok