Ako som trávila leto

Ubiehajú posledné dva týždne prázdnin, máte plány, ako ich strávite? Ja som si toto leto popravde ani veľmi neužila, i keď som sa naň priam zúfalo tešila. Celý posledný rok bol pre mňa extrémne náročný, a to nielen v pracovnej oblasti Všetku svoju prácu – od navrhovania či kreslenia cez prvotný výber materiálov, všetky nákupy aj objednávky, moja komunikácia s Vami, strihanie aj tvorba, šitie šiat, všetko toto robím s pomocou mojich najbližších v ateliéri, ktorý je súčasťou nášho domova. Pre mňa to znamená prekonať zopár schodov a som v práci Svoj ateliér milujem, vedela som v ňom tráviť nekonečné hodiny, no posledné mesiace mi začal doslova pretekať cez uši. Veľmi mi chýbali predajné akcie, kde sa osobne stretávam s vami, mojimi zákazníčkami a s tým spojená odozva na moju tvorbu. Boli sme dokonca nútení zrušiť alebo aspoň odsunúť viaceré spolupráce, čo tiež na dobrej nálade nikomu nepridalo No a aby toho nebolo málo, mala som pri športe úraz hneď začiatkom prázdnin, tak poctivo sedím doma celučké leto (vlastne sa tým vyriešila moja dilema ísť/neísť tento rok na rodinnú dovolenku) Nemohla som prejsť ani len pár schodov do ateliéru, tak mi manžel vytvoril improvizované pracovisko v obývačke preskupením sedačky, kde som dva týždne žila, pracovala (ako mi to situácia dovolila) a spala. Potom som sa dokázala premiestniť do kuchyne a teraz už druhý týždeň pracujem v ateliéri a som za to ozaj rada (už mi ateliér ani nepreteká ušami). Teraz sa snažím dohnať všetko zameškané (v rámci fyzických možností, ak by toto náhodou čítal môj lekár), neviem čomu sa skôr venovať a pomaly opäť rozbiehame niektoré spolupráce. Tešíme sa na septembrové trhy (pevne veríme, že sa už budú konať), pracujeme na jesennej kolekcii a popritom mi niekde vzadu v hlave občas vyskočí myšlienka na dovolenku, alebo aspoň na predĺžený víkend a chuť ísť si konečne zabehať či obuť moje milované korčule. No dobre viem, že teraz je to nereálne, rovnako ako obuť topánky a vyšliapať čo i len malý kopček alebo sa prejsť po lese Tak tieto túžby zatlačím späť do úzadia a ponorím sa znovu do práce a idem prepracovať konečne šaty na strihy, ktoré som mala mať hotové už minulý mesiac Končím moje malé zamyslenie či posťažovanie sa a hor sa opäť do práce, aby sme vám čo najskôr mohli predstaviť našu jesenno-zimnú kolekciu. Samozrejmosťou v ponuke budú naše-vaše obľúbené šaty pre mamy a dcéry , a to nielen v nových farebných kombináciách, tie najžiadanejšie sme na vaše želanie zaradili do výberu. Príspevok Ako som trávila leto je zobrazený ako prvý na Ajka.

  • Web: - Ajka
  • Aktualizované: 9.4.2024
prejsť na článok

Leto v Sieti : Martin

Leto v Sieti bolo tentokrát v Martine kde sme boli aj my. Počasie nám najprv síce neprialo, no nakoniec dopadlo všetko veľmi dobre. Dúfame že sa všetkým páčilo a tešíme sa na ďaľšiu zastávku Leto v Sieti kde sa postaráme o vašu zábavu.         

prejsť na článok

Leto v Sieti : Trenčín

Dňa 9. augusta sme boli na akcii Leto v Sieti v Trenčíne. Počasie nám veľmi prialo, takže atrakcie išli v plnom prúde. Aj cez vysoké teploty sa deti zabavili na atrakciách, až sa im ani domov nechcelo ísť. Celý deň dopadol veľmi dobre. Tešíme sa na vás na

prejsť na článok

Leto

Pýtajú sa Fína: - Aké ste mali leto? Fín: - Neviem, obidva dni som bol ožratý...

prejsť na článok

Domováčik jar-leto 2021

The post Domováčik jar-leto 2021 appeared first on Zariadenie sociálnych služieb.

prejsť na článok