Leto v Sieti : Trenčín

Dňa 9. augusta sme boli na akcii Leto v Sieti v Trenčíne. Počasie nám veľmi prialo, takže atrakcie išli v plnom prúde. Aj cez vysoké teploty sa deti zabavili na atrakciách, až sa im ani domov nechcelo ísť. Celý deň dopadol veľmi dobre. Tešíme sa na vás na ďaľšej zastávke Leto v Sieti.    The post Leto v Sieti : Trenčín first appeared on Atrakcie Žilina.

prejsť na článok

Leto v Sieti : Martin

Leto v Sieti bolo tentokrát v Martine kde sme boli aj my. Počasie nám najprv síce neprialo, no nakoniec dopadlo všetko veľmi dobre. Dúfame že sa všetkým páčilo a tešíme sa na ďaľšiu zastávku Leto v Sieti kde sa postaráme o vašu zábavu.         

prejsť na článok

TRENČÍN MESTO MÓDY výstava

TRENČÍN MESTO MÓDY TRENČÍN MESTO MÓDY príďte sa pozrieť na výstavu 14.-15.09.2018 do EXPO CENTER v Trenčíne, navštívte náš stánok a zapojte sa do súťaže o domáci šijací a vyšívací stroj Redstar H300. https://armo.sk/produkt/redstar-h300-sijaci-a-vysivaci-

prejsť na článok

Výstava AQUA 14.-15.6.2022 EXPO CENTER TRENČÍN

ENVItech s.r.o. sa zúčastní 23. medzinárodnej špecializovanej výstavy vodného hospodárstva, hydroenergetiky, ochrany životného prostredia, odpadového hospodárstva a rozvoja miest a obcí – AQUA, ktorá sa uskutoční 14. – 15.6.2022 v EXPO CENTER TRENČÍN.

prejsť na článok

Webkamera počasie Trenčín

Vážení zákazníci, Na web sme pridali odkaz na našu webovú kameru, ktorá sníma pohľad na hrad. Snímkovanie kamery je nastavené na polhodinové intervaly. ODKAZ NA WEB KAMERU: POČASIE V TRENČÍNE The post Webkamera počasie Trenčín appeared first on ENVI

prejsť na článok

Leto

Pýtajú sa Fína: - Aké ste mali leto? Fín: - Neviem, obidva dni som bol ožratý...

prejsť na článok