Ako sa zbaviť stresu a násilia? – Urobme mesto zelenším

[...] Read More... The post Ako sa zbaviť stresu a násilia? – Urobme mesto zelenším appeared first on CORWIN.

prejsť na článok

Jak se zbavit černých teček

Jak se zbavit černých teček je otázka za milion. V dnešní době už naštěstí můžeme zaskočit ke kosmetičce, ale ne článek Jak se zbavit černých teček byl poprvé publikován na Přírodní kosmetika | Ekodrogerie | Zero Waste | Zdraví - bioplace.cz.

prejsť na článok

Stupaje v snehu

Urobme stupaje v bielom snehu, veď všade naokolo zastal čas. Dajme si pod stromček lásku a nehu, nech osamelý nie je nikto z nás.

prejsť na článok

Najkrajšie mesto

Otázka pre Rádio Jerevan: - Ktoré mesto je najkrajšie? - Jerevan. - Koľko atómových bômb treba na zničenie najkrajšieho mesta? - Jednu... Oprava. Najkrajšie mesto je Moskva!

prejsť na článok

Ako sa zbaviť komárov

V Japonsku sa koná veľká medzinárodná vedecká konferencia na tému Ako sa zbaviť komárov . Prvý prednáša zástupca nemeckých vedcov: - My sme vymysleli postrek, ktorým z lietadla postriekate mesto a všetky komáre sú vyhubené. Nikomu inému však tento postre

prejsť na článok

TRENČÍN MESTO MÓDY výstava

TRENČÍN MESTO MÓDY TRENČÍN MESTO MÓDY príďte sa pozrieť na výstavu 14.-15.09.2018 do EXPO CENTER v Trenčíne, navštívte náš stánok a zapojte sa do súťaže o domáci šijací a vyšívací stroj Redstar H300. https://armo.sk/produkt/redstar-h300-sijaci-a-vysivaci-

prejsť na článok