Ako sa zbaviť komárov

V Japonsku sa koná veľká medzinárodná vedecká konferencia na tému Ako sa zbaviť komárov . Prvý prednáša zástupca nemeckých vedcov: - My sme vymysleli postrek, ktorým z lietadla postriekate mesto a všetky komáre sú vyhubené. Nikomu inému však tento postrek neškodí. Sálou sa valí obrovský potlesk. Ďalší je americký vedec: - My sme vymysleli taký plyn. Nikomu neškodí, len komáre vyhubí! Ešte väčší potlesk. Posledný sa prihlási maďarský vedec: - My sme vymysleli takú guličku, ktorú komárovi pcháte tak dlho do sosáku, až sa udusí! V sále je hrobové nechápavé ticho. Po chvíľke sa prihlási jeden z prítomných: - A nestačilo by, keď už toho komára držíte, ho len rozmačkať? Maďar sa zamyslí a dodá: - Alebo tak!

prejsť na článok

Jak se zbavit černých teček

Jak se zbavit černých teček je otázka za milion. V dnešní době už naštěstí můžeme zaskočit ke kosmetičce, ale ne článek Jak se zbavit černých teček byl poprvé publikován na Přírodní kosmetika | Ekodrogerie | Zero Waste | Zdraví - bioplace.cz.

prejsť na článok

Bez štípanca

- Ako je možné, že si prežil v klietke plnej komárov bez jedného štípanca? - Zabil som jedného a ostatné komáre mu išli na pohreb.

prejsť na článok

Ožratí komári

Hovorí chlap v bare: - Pred chvíľou tu ešte bzučalo toľko komárov a zrazu tu nie je ani jeden. - To vieš, napili sa našej krvi a ožratí padli pod stôl , hovorí jeho sused.

prejsť na článok

Ako sa zbaviť stresu a násilia? – Urobme mesto zelenším

[...] Read More... The post Ako sa zbaviť stresu a násilia? – Urobme mesto zelenším appeared first on CORWIN.

prejsť na článok

Zdravotná závažnosť vlhkosti a plesní v dome: Ako sa ich efektívne zbaviť?

Vlhnutie múrov vo vašom dome nie je len estetický problém. Vlhkosť narúša statiku domu, zhoršuje jeho termoizolačné vlastnosti a má veľký vplyv aj na vaše zdravie. Vlhkosť totiž spôsobuje plesne, ktoré pre ľudí absolútne nie sú vhodné. Ako teda pomôže ods

prejsť na článok