Ako naučiť psa hygiene

Na celom svete nie je pravdepodobne pes, ktorý nikdy nemal „nehodu“ na neželanom mieste (v dome, na koberci, ...). Je to neodvratné a nezáleží na tom, ako veľmi sa snažíte. Ideálny stav je, ak „nehôd“ je len pár, ale čo robíte, keď sa stanú? Možno to záleží od okolností, ale tu ponúkame pár rád ako predísť neželaným „nehodám“ v domácnosti.

prejsť na článok

Ako naučiť mačku na záchod a čo všetko na to potrebujete

Mačky sú veľmi čistotné a rýchlo sa dokážu naučiť, kde majú vykonávať svoju potrebu. Stačí, ak im vytvoríte vhodné podmienky a aj malé mačiatka rýchlo pochopia, na čo slúži záchod pre mačky a začnú ho používať. Aby ste sa však vyhli drobným nehodám na kob

prejsť na článok

Nakopnúť tím 150 ľudí a ešte ich naučiť hrať spolu blues za 90 minút? Hračka!

Hudba vraj nie je nič pre vás? Už na základnej škole ste sa dozvedeli, že ste „antitalent“? My o tom vieme svoje. Názor, že hudba je... Čítať viac The post Nakopnúť tím 150 ľudí a ešte ich naučiť hrať spolu blues za 90 minút? Hračka! appeared first on .

prejsť na článok

Ako naučiť psa povel vymeň a odíď

Článok sa zaoberá pozitívnou technikou výcviku psa na vymenenie predmetu, ktorý nechcete, aby mal. Trénerka psov Pat Miller, rozpráva o tom, aké výhodné je, aby pes vedel vymeniť a teda aj pustiť to, čo práve drží v zuboch.

prejsť na článok

Koľko jazykov sa dá naučiť

V našom husto obývanom svete sa používa viacero jazykov. Je čoraz bežnejším javom, že ľudia ovládajú viac než len jeden jazyk. Mnoho ľudí dokáže komunikovať v troch alebo aj viacerých jazykoch. Dôvody môžu byť na to rôzne, napríklad snaha o kariérny postu

prejsť na článok

10 najdôležitejších veci, ktoré naučiť šteniatko

Vaše šteniatko sa učí svoje najdôležitejšie zručnosti prostredníctvom množstva vhodných socializačných techník a pozitívneho výcviku. Na túto tému radí cvičiteľka psov Pat Miller.

prejsť na článok