Administratívna budova Nanokon

Administratívna budova a skladové priestory spoločnosti Nanokon s.r.o v ktorej firma ELMS realizovala kompletnú dodávku elektroinštalácii a fotovoltickej elektrárne. Realizácia: 8/2020 – 04/2021Rozsah: elektroinštalácia silnoprúd, slaboprúd /CCTV, EZS, ACS, Vizualizácia a MAR –Loxone/ Fotovoltika ViessmannObjem zákazky: viac ako 100 tis. EURZadávateľ: Nanokon s.r.o Príspevok Administratívna budova Nanokon je zobrazený ako prvý na elms.

prejsť na článok

Administratívna budova Šumavská Tower Brno

Administratívna budova Šumavská Tower je sústava ,,zatiaľ´´ troch výškových kancelársky budov v Brne na ktorom firma ELMS s.r.o realizovala v budove kompletnú dodávku technologického zariadenia budovy. Viac o projekte na https://www.sumavskatower.cz Re

prejsť na článok

Nová Karolína Ostrava

Administratívna budova Nová Karolína Ostrava je kancelársky komplex v centre Ostravy na ktorom firma ELMS s.r.o realizovala v prvej fáze len montáž elektroinštalácii Silnoprúd, SLP, MAR. V druhej fáze realizácie sme ale realizovali už kompletnú dodávku a

prejsť na článok

Personnel Assistant (Absolventská prax/Stáž)

Úlohou tejto pozície je administratívna a organizačná podpora personálneho konzultanta pri vyhľadávaní a výbere pracovníkov.

prejsť na článok

Administratívna pracovníčka / Správa pohľadávok a pokút

▪ Pozícia je vhodná pre človeka so skúsenosťami v autoservise, poisťovni alebo so správou a vymáhaním pohľadávok.

prejsť na článok

Personnel Assistant (Stáž/Absolventská prax)

Úlohou tejto pozície je administratívna a organizačná podpora personálneho konzultanta/recruitera pri vyhľadávaní a výbere pracovníkov na obsadzované pozície.

prejsť na článok