Personnel Assistant (Stáž/Absolventská prax)

Úlohou tejto pozície je administratívna a organizačná podpora personálneho konzultanta/recruitera pri vyhľadávaní a výbere pracovníkov na obsadzované pozície.

prejsť na článok

Personnel Assistant (Absolventská prax/Stáž)

Úlohou tejto pozície je administratívna a organizačná podpora personálneho konzultanta pri vyhľadávaní a výbere pracovníkov.

prejsť na článok

Junior Recruiter (Stáž/Absolventská prax)

Úlohou tejto pozície je administratívna a organizačná podpora personálneho headhuntera/recruitera pri vyhľadávaní a výbere pracovníkov na obsadzované pozície.

prejsť na článok

OBBORNÁ STÁŽ V RÁMCI PROJEKTU ERASMUS+

V pondelok 3. októbra 2022 sa začala odborná dvojtýždňová stáž 20 žiakov 4. ročníka v Prahe v rámci projektu Praxuj v Prahe skús, zaži, inšpiruj sa. FOTO Príspevok OBBORNÁ STÁŽ V RÁMCI PROJEKTU ERASMUS+ je zobrazený ako prvý na www.obchars.sk.

prejsť na článok

Zahraničná prax

Počas štúdia majú profesijní bakalári zúčastnených firiem možnosť absolvovania zahraničnej praxe. The post Zahraničná prax appeared first on Profesijný Bakalár.

prejsť na článok

Ako na meranie teploty v byte pomocou lacných Xiaomi senzorov

Jedna z aplikácií, ktorá beží na mojom domácom serveri, je aj Home Assistant. Home Assistant je nástroj na automatizáciu domácnosti s podporou obrovského množstva zariadení a širokými možnosťami skriptovania. Niečo ako lepší Home Kit pre pokročilých použí

prejsť na článok