Adámy sa vracia do Kaviáru

Matej Ad my nie je komikom, ktor by v s ohlu oval nepretržitou kadenciou polovtipov, v ktor ch si vy mus te hľadať vlastn humor. Ad my v s odrovn jednou presne mierenou pointou, ktor nikomu z v s nenapadla ani v tom najcynickej om sne s mačiatkami a Donaldom Trumpom. A tento Ad my V s bude op ť baviť v glos torskej show Bratislavsk Kavi r traja pozvan komici vtipne reaguj na aktu lne t my... Zdroj

prejsť na článok

Joe Trendy zatieni každého komika Bratislavský Kaviár

To, že Joe Trendy (Teo First) patrí k základnej zostave Bratislavského Kaviáru vidieť takmer na každom novom plagáte tejto zábavnej show. Doteraz vynechal iba päť z jej osemnástich vydaní. Vďaka tomu je hneď po moderátoroch Kubovi Lužinovi a Matejovi Mošk

prejsť na článok

Patizón - pestovanie, starostlivosť, zber

Patizón sa opätovne vracia do našich záhrad, čo je veľmi dobré, vzhľadom na jeho vysoký obsah minerálov, vitamínov a naopak málo kalórií. Navyše patizón za dobrých podmienok rastie ako z vody a má mnoho plodov. Patizón má vynikajúcu chuť a možno ho pripra

prejsť na článok

Do McDonalds dorazila obľúbená Syrovka

Milovníci syra zbystrite pozornosť! Pre každoročný veľký úspech sa jedna z najobľúbenejších sezónnych ponúk opäť vracia aj do slovenských reštaurácií Príspevok Do McDonalds dorazila obľúbená Syrovka zobrazený najskôr Nazjedenie.sk.

prejsť na článok

Vracia sa vyvolávanie fotiek opäť do módy?

Staršie ročníky si určite pamätajú kopec rodinných fotoalbumov so stovkami fotiek, ktoré zachytávali tie najkrajšie a najcennejšie spomienky z detstva, dospievania a skorej mladosti. Postupom času sa obľuba vyvolávania fotiek a vytvárania fotoalbumov vytr

prejsť na článok

S05E15: Hokejportal – Podcast: „Osemnástka“ späť v áčku. Tartaľ avizuje identitu postavenú na rýchlosti a tvrdosti

Reprezentačná osemnástka sa po dlhšej odmlke vracia na áčkový šampionát svojej kategórie. Keďže všetky zápasy budú aj v televíznych prenosoch, určite to bude dobrý predkrm pred seniorskými MS v máji. Vôbec prvý raz sme využili aj externú redaktorskú pomoc

prejsť na článok