6 tipov ako si usporiadať domácnosť popri malých deťoch

S usporiadať si domácnosti môže byť ťažké, najmä ak máte malé deti, ktoré potrebujú vašu neustálu pozornosť. Ale nezúfaj, existuje mnoho spôsobov, ako si uľahčiť organizáciu domova aj pri starostlivosti o deti. Tu sú niektoré užitočné tipy, ktoré ti pomôžu udržať si usporiadaný domov aj pri starostlivosti o deti. Vytvor si harmonogram Prvým krokom k 6 tipov ako si usporiadať domácnosť popri malých deťoch Prečítaj si viac » The post 6 tipov ako si usporiadať domácnosť popri malých deťoch appeared first on Mini život.

prejsť na článok

5 tipov pre lepšie vyvolanie čiernobieleho filmu

Fotenie na film a vyvolávanie filmu idú ruka v ruke. V tomto článku sa dozvieš niekoľko rád ako získať lepší workflow a skúsenosti v tejto oblasti. Príspevok 5 tipov pre lepšie vyvolanie čiernobieleho filmu zobrazený najskôr Fotímnafilm.sk.

prejsť na článok

Nechajte si naplánovať osvetlenie u odborníkov na svietidlá

Vybaviť domácnosť svietidlami je už len povestná čerešnička na torte. No kým niekomu poletujú v bruchu motýle radosti, iný v panike študuje odporúčania a návody, ako si domácnosť osvetliť čo najefektívnejšie. Aj u vás doma môžu visieť moderné svietidlá, k

prejsť na článok

BSK pokračuje v snahe predchádzať a eliminovať násilie na ženách a deťoch

Cieľom regionálneho akčného plánu je zabezpečovanie informovanosti, vzdelávania a osvety verejnosti o násilí, ale tiež skvalitňovanie ochrany a podpory ženám zažívajúcim násilie alebo ženám, ktoré sú ohrozené násilím a ich deťom.

prejsť na článok

Mesiac po havárii lietadla v džungli svitla nádej: Štyri deti, ktoré zmizli, možno žijú! Lákajú ich na hlas starej mamy

BOGOTA - Nová nádej pri pátraní po štyroch nezvestných deťoch (13, 9, 4 a 1 rok) v kolumbijskom dažďovom pralese. Takmer mesiac po havárii malého lietadla našli vojaci nové stopy - rozjedené balíčky s potravinami aj prístrešok z konárov.

prejsť na článok

Záťažové prikrývky od Lucie

Prácu Lucie Fabianovej na záťažových prikrývkach poznám od roku 2017. Prvýkrát ich predstavila na našej konferencii Cesty k inklúzii v Prešove v novembri 2017. Je to pôvodný, ňou vyvinutý model a spracovanie, ktoré už má na Slovensku svoju tradíciu a záro

prejsť na článok