5 tipov na varenie s deťmi

Pre deti je fascinujúce všetko, čo sa týka kuchyne a varenia. Sú prekvapené, keď sa zmrazené červené maliny zrazu v mixéri zmenia na ružové smoothie, ale aj vtedy, keď muffiny „nafúknu“ v rúre, či keď sa pri smažení zmení farba a konzistencia vaječného

prejsť na článok

Príroda a pešie trasy v okolí

Ak milujete prírodu a chcete s deťmi stráviť čo najviac času, prinášame vám zopár tipov pre nenáročné pešie prechádzky na miesta, ktoré zvládnete aj s deťmi. The post Príroda a pešie trasy v okolí appeared first on PANSKÉ POLE.

prejsť na článok

7 netradičných využití sódy bikarbóny

Sóda bikarbóna sa v našich kuchyniach objavuje veľmi bežne. Ak ste ju však doteraz používali len na varenie či pečenie, vyskúšajte týchto niekoľko tipov. Určite si minimálne pár z nich osvojíte.

prejsť na článok

Varenie s alobalom je škodlivé - mýtus, či fakt?

Prikrývame ňou panvicu, keď nemáme po ruke pokrievku, grilujeme v nej, balíme do nej potraviny, ktoré skladujeme v chladničke... to sú len niektoré z využití hliníkovej fólie v kuchyni. Môže mať teda varenie s alobalom nebezpečné a škodlivé následky?

prejsť na článok

5 tipov na zdravé raňajky

Ovsená kaša s ovocím Omeleta so zeleninou Celozrnný chlebík Vitamínový smoothie Vajíčka na rôzne spôsoby The post 5 tipov na zdravé raňajky first appeared on FreshStop. Príspevok 5 tipov na zdravé raňajky je zobrazený ako prvý na FreshStop.

prejsť na článok

8 tipov ako predávať handmade produkty

Radosť z vytvorenej vecičky je nazaplatenie. Ale čo keď existujú ľudia, ktorí si chcú vašu handmade ručne vyrobenú vec kúpiť? Máme pre vás zopár tipov.

prejsť na článok