3D Tlač ultrazvuku

3D Tlač ultrazvuku Jeden z najpamätnejšia okamihov v živote nastávajúcich rodičov prichádza, keď si môžu prvýkrát pozrieť obraz svojho dieťaťa pomocou ultrazvuku na obrazovke. Je to moment, kedy sa tehotenstvo stáva naozaj skutočné, kedy je už možné vidiť skutočnosť, že sa vyvíja nový človek v tele matky. Je to radostný a emocionálny okamih, ktorý pravdepodobne zatieni už len skutočné narodenie dieťaťa.   Dnes, vďaka najmodernejšej 3D technológii je možne tento nezabudnuteľný okamih preniesť nie len na obrazovku ale aj priamo do reality a uchopiť si ho do rúk a navždy uchovať doma ako spomienku. Profesionáli v 3D tlačiarenskom priemysle v 3D Spectrum v Bratislave, kde sa okrem iného vyrábaju aj jeden z najväčších hitov tejto doby a to 3D figúrky tj. portréty ľudí v 3D, dokážu premeniť 3D ultrazvukový záznam do hmotnej podoby vytlačenej na plnofarebnej 3D tlačiarni.                                                                                                   The post 3D Tlač ultrazvuku appeared first on 3D Spectrum - 3D tlač.

prejsť na článok

Martel Trade

Grafické práce, branding vozidiel (dodávka, osobné auto), potlač textilu, tlač bannerov, tlač roll-up, branding solárnych panelov, tlač katalógov, výroba štítkov.

prejsť na článok

3D tlač už ma čo povedať aj v stavebníctve

3D tlač v stavebníctve. Propagátori týchto postupov tvrdia, že s pomocou stavebnej 3D tlačiarne vytvoria celý dom za jediný týždeň. Video, ktoré môžete vidieť v tomto článku, zachytáva tlačiareň na betón, ktorý je ručne prekladaný oceľovou výstužou. 3D tl

prejsť na článok

Setcar

Polep celej firemnej flotily, branding prevádzky, tlačoviny, vizitky, foldre, reklamné predmety, id karty.

prejsť na článok

McDonalds

Branding prevádzky McDonalds McDrive, tlač reklamných bannerov, fólie pre architektúru na prevádzkach.

prejsť na článok

Subway

Grafické spracovanie, billboardy, reklamy v podchodoch, roll-upy, tlačoviny, potlač textilu, branding prevádzky v Žiline (Aupark).

prejsť na článok