27. 5. Brunch s umelcom / Erik Binder

BRUNCH S UMELCOM / Erik Binder sa uskutoční v sobotu 27. 5. 2023 o 11:00 hod. Brunchom bude sprevádzať kurátorka a galeristka Zuzana Danková. Kedy: sobota 27. 5. 2023 o 11:00 hod. Kde: Jurkovičova tepláreň, Bottova 1, BratislavaCena brunchu: 21 eur / 1 osoba, 10 eur / 1 dieťa (nad 10 rokov) Prosíme Vás o registráciu cez stránku artbase.sk Náš pravidelný event Brunch s umelcom je podujatie, na ktorom pri posedení a dobrej káve približujeme tvorbu súčasných slovenských umelcov. Neformálnou prezentáciou spojenou s diskusiou prinášame všetko, čo o súčasnom umení potrebujete vedieť. Súčasťou prezentácie bude aj výstava najnovších diel. Erik Binder sa narodil v roku 1974 v Hnúšti-Likier. Študoval na Vysokej škole výtvarných umení v ateliéri profesora Róberta Jančoviča, profesora Daniela Fischera a na Akadémii výtvarných umení v Prahe u docenta Vladimíra Kokoliu. Od roku 2000 mal 45 samostatných výstav na Slovensku, v Čechách, Srbsku, Holandsku, Taliansku, Rakúsku, Maďarsku, Poľsku, Francúzsku, Švajčiarsku, Nemecku a v USA a ďalšie desiatky skupinových výstav. Jeho široký záber zahŕňa inštalácie, videá, objekty, maľby, kresby, grafiky, graffiti, ctí interakciu s materiálom a nezaťažený prístup k médiu. Patrí k tým niekoľkým slovenským umelcom, ktorí sa živia vlastnou tvorbou. Je rešpektovaným európskym autorom, ktorý v roku 2003 reprezentoval spolu so skupinou Kamera skura v pavilóne Českej a Slovenskej republiky na najprestížnejšej celosvetovej prehliadke súčasného umenia – na 50. Bienále v Benátkach. Vo svojej holistickej tvorbe, ktorú charakterizuje jeho špecifický humor, pracuje so vzťahmi medzi textom a kontextom. Zdroj: https://www.whiteweiss.com/binder-erik-1974/ Na výber budete mať z dvoch chlebíkov, dvoch raňajkových misiek a dvoch sladkých pokušení. Samozrejmosťou je welcome drink a káva od baristu. WELCOME DRINK: Mimosa cocktail + káva z našej kaviarne / čerstvá pomarančová šťava pre deti MENU (Vegan friendly) pripravované z najčerstvejších surovín: Chlebík s avokádovou nátierkou, cherry paradajkami, feta syrom a ľanovými semiačkami alebo dukkah verzia (Vegan) / Chlebík s cviklovým humusom, avokádom, mikrobylinkami a granátovým jablkom (Vegan) Croissant so smotanovou nátierkou, šunkou, syrom, vajíčkom a ľadovým šalátom Mini kokosová ovsená kaša s čerstvým ovocím / Mini ríbezľový smoothie bowl s granolou a čerstvým ovocím (Vegan) Brownies / Bublanina Z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia Tešíme sa na Vás! The post 27. 5. Brunch s umelcom / Erik Binder appeared first on DOT..

prejsť na článok

29. 4. BRUNCH S UMELCOM / Erik Šille

BRUNCH S UMELCOM / Erik Šille sa uskutoční v sobotu 29. 4. 2023 o 11:00 hod. Brunchom bude sprevádzať kurátorka a riaditeľka Dot. Contemporary Zuzana Danková. Tešíme sa na Vás! Náš pravidelný event Brunch s umelcom je podujatie, na ktorom pri posedení a

prejsť na článok

17. 6. Brunch s umelcom / Michal Černušák

BRUNCH S UMELCOM / Michal Černušák sa uskutoční v sobotu 17. 6. 2023 o 11:00 hod. Brunchom bude sprevádzať kurátorka a galeristka Zuzana Danková.Kedy: sobota 17. 6.  2023 o 11:00 hod. Kde: Jurkovičova tepláreň, Bottova 1, BratislavaCena brunchu: 21 eur /

prejsť na článok

Video o výrobe sviečok Ester Erik

Príspevok Video o výrobe sviečok Ester Erik zobrazený najskôr Lumaobjekt.

prejsť na článok

Nedeľný brunch v reštaurácii Hradná 10. 9. 2023

Každú nedeľu! Hradná sa vracia k nedeľným brunchom, ktoré boli neoddeliteľnou súčasťou reštaurácie dlhé roky. Užiť si nedeľné dopoludnie v pokoji s rodinou a potom sa vybrať na vynikajúce jedlo, ktoré pre vás niekto iný s láskou pripraví a vychutnať si

prejsť na článok

Kanoistika-ME: Štyri slovenské lode priamo do A-finále

Celkovo päť slovenských lodí si v piatok 08.06.2018 v srbskom Belehrade vybojovalo postup do A-finále majstrovstiev Európy v rýchlostnej kanoistike. Kvalifikovať sa okrem posádke K4 podarilo aj štvorkajaku v zložení Erik Vlček, Csaba Zalka, Juraj Tarr a T

prejsť na článok