Požadovaná stránka neexistuje

Elon Musk preberá Twitter kryptomena Dogecoin reaguje rastom o 25%!

Elon Musk sa stal novým majiteľom spoločnosti Twitter – hoci to ešte oficiálne potvrdené nebolo, nasvedčujú tomu všetky indície.

prejsť na článok

Elon Musk sa opäť postaral o rast cien kryptomien radujú sa držitelia najmä týchto dvoch!

Ceny kryptomien Binance Coin (BNB) a obzvlášť Dogecoin výrazne posilnili vďaka skutočnosti, že Elon Musk prevzal kontrolu Twitterom.

prejsť na článok

Elon Musk prodává akcie Tesly za $3,58 miliardy

Po započtení posledního prodeje miliardář Elon Musk prodal celkem za poslední rok akcie Tesly v hodnotě téměř $40 miliard.

prejsť na článok

Elon Musk chce vytvoriť na Twitteri nový platobný systém. Vraj aj pre kryptomeny

Pripravovaný platobný nástroj Twitteru bude spočiatku podporovať fiat. Elon Musk však chce, aby v budúcnosti podporoval platby kryptomenami.

prejsť na článok

Elon Musk sa objavil na turnaji Valorant. Prítomní sa doňho obuli kvôli Twitteru/X

Aké ťažké je niekedy čeliť vlastným rozhodnutiam sa nedávno na vlastnej koži presvedčil Elon Musk, vizionár, šéf Tesly a zakladateľ spoločnosti SpaceX. Objavil sa na finálnom dni turnaja Valorant Champions 2023 a to si píšte, že obľúbencom publika nebol.

prejsť na článok

Elon Musk napokon kúpi Twitter kryptomena Dogecoin posilnila o 8%!

Z prvej desiatky bol najvýraznejší rast zaznamenaný u altcoinu Dogecoin (DOGE) vdaka správe, že Elon Musk napokon kúpi Twitter.

prejsť na článok

Platby Dogecoinom na Twitteri by mohli dostať Muska do problémov so SEC, tvrdí John Deaton

John Deaton sa vo svojom nedávnom tweete zamyslel, či by generálny riaditeľ Twitteru, Elon Musk, bol zažalovaný americkou komisiou pre cenné papiere a burzu (SEC), ak by povolil platby kryptomenou Dogecoin (DOGE) na svojej sociálnej sieti. Ak Elon Musk po

prejsť na článok

Dogecoin opäť zaznamenal výrazný rast ako inak pomohol Elon Musk!

Investori do Dogecoinu naďalej dúfajú, že Muskova vízia pre Twitter 2.0 bude zahŕňať nejakú formu integrácie tejto kryptomeny. Miliardár a podnikateľ Elon Musk potvrdil, že má v úmysle integrovať platby do Twitteru 2.0 – The Everything App (Aplikácia všet

prejsť na článok

Spoločnosť v kríze

Dňom 01. 01. 2016 nadobudne účinnosť novela Obchodného zákonníka, ktorá môže mať významný dopad na niektoré vzťahy medzi spoločnosťou a jej vlastníkmi či inými spriaznenými osobami. Spoločnosťou v kríze novelizovaný Obchodný zákonník rozumie spoločnosť, k

prejsť na článok

Elon Musk hlási problém. Nové logo Twitteru už nerieši len polícia

V spr ve boli pouit materi ly SITA.Americk San Francisco otvorilo sanos a zaalo vy etrovanie obrovsk ho znaku X, ktor v piatok v centre mesta namontovali na vrchu budovy centr ly soci lnej siete Twitter, ktor prech dza rebrandingom. Mestsk predstavit

prejsť na článok