Požadovaná stránka neexistuje

Podlaha pre kabínkovú lanovku v Jasnej

Podlaha pre kabínkovú lanovku v Jasnej dodaná spoločnosťou OL TRADE Najväčšou novinkou lyžiarskej sezóny 2022/23 v Jasnej je nová kabínková lanovka A6 z Bielej Púte na Priehybu, ktorá výrazne zrýchli a zjednoduší pohyb lyžiarov z frekventovanej a lyžiarmi

prejsť na článok

Skibusmi do Jasnej už od víkendu

(Liptovský Mikuláš, 15. 12. 2022) – Veľmi dobré snehové podmienky v Jasnej a záujem zo strany lyžiarov prinášajú skoršie spustenie premávky skibusov ... The post Skibusmi do Jasnej už od víkendu appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

Skibusy do Jasnej premávajú ďalej

(Jasná, 13. 3. 2023) – Na Liptove predĺžili premávku skibusov do Jasnej. Nový grafikon platí od dnes, teda od 13. ... The post Skibusy do Jasnej premávajú ďalej appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

V Jasnej a vo Vysokých Tatrách spustili zasnežovanie zjazdoviek

Lyžiarske strediská využili ochladenie a snežné delá začali produkovať prvé kopy snehu. Špeciálnu pozornosť budú v Jasnej venovať zjazdovke, na ktorej sa uskutočnia preteky Svetového pohára v dňoch 20. -21. januára 2024.

prejsť na článok

TOP: Najstaršia banka v USA začína ponúkať custody služby k Bitcoinu a Ethereum

BYN Mellon, najstaršia banka v USA, spustila svoju dlhoočakávanú službu digitálnej úschovy kryptomien Bitcoin a Ethereum.

prejsť na článok

Nový nepriľnavý riad od spoločnosti Ballarini

Novinkou v našej ponuke je nepriľnavý riad BALLARINI 130 - modelová rada venovaná oslave 130. výročia založenia talianskej spoločnosti Ballarini.

prejsť na článok

Fandíme Slovensku na OH: kolekcia tričiek, mikín a hrnčekov

Futbalovedarceky.sk Zimné olympijské hry 2022 v Pekingu sú tu a aj my fandíme Slovensku na OH. Pripravili sme pre vás špeciálnu kolekciu tričiek, mikín a hrnčekov na motívy hokeja, lyžovania a biatlonu. Všetci fandíme našej super lyžiarke Petre Vlhovej, s

prejsť na článok

Štýlová kuchyňa venovaná kulinárskemu umeniu Schüller

Štýlová kuchyňa venovaná kulinárskemu umeniu Schüller The post Štýlová kuchyňa venovaná kulinárskemu umeniu Schüller appeared first on Inspire Design | Architekt | Dizajér v Poprade.

prejsť na článok

Zima na Liptove bude výhodnejšia

Prvú decembrovú sobotu sa otvorí v Jasnej zimná sezóna na Liptove. Už teraz však platia nové zľavy cez Liptov Region Card, vďaka ktorým ušetria turisti a po novom aj zamestnanci v cestovnom ruchu. Od začiatku novembra je v ponuke 52 zliav, väčšina vo výšk

prejsť na článok

Viete, prečo ľudia tak fandia Petre Vlhovej?

Pozrime sa na Petrine jedinečné signály, ktoré na ľudí vplývajú mimoriadne pozitívne. Priťahuje pozornosť ostatných, presadí sa bez pýchy, ľudí si podmaní svojou ľudskosťou a krehkým úsmevom. Znaky, ktoré úspešne vyskladajú definíciu charizmatickej osoby.

prejsť na článok