Požadovaná stránka neexistuje

Som zvedavý, kto z koalície prvý stratí nervy a povie si, že predčasné voľby sú záchranou pred vládnutím s Matovičom

Zvolenie Daniela Lipšica? Systémový problém, nevytvára to dojem nezávislosti – vracia sa kzvoleniu Lipšica na čelo Špeciálnej prokuratúry poslanec Hlasu... Zdroj

prejsť na článok

Na súde

Vydatá? - opýtal sa sudca. Svedkyňa vzdychla. Slobodná, nadiktoval sudca zapisovateľke. Ženatý? - pýta sa sudca druhého svedka. Svedok si povzdychol. Ženatý, diktuje sudca.

prejsť na článok

Už bol trestaný

Na súde sa pýta sudca: - Obvinený, boli ste už niekedy trestaný? - Áno, pán sudca. - A prečo? - Pretože ma chytili, pán sudca.

prejsť na článok

Opitý ako sudca

Sudca hovorí obžalovanému: - Ste obžalovaný, že ste riadili auto v podnapitom stave. - To nie je pravda, pán sudca. Bol som opitý práve tak, ako vy teraz. - Zapisovateľ, poznamenajte, že obžalovaný priznáva svoju vinu!

prejsť na článok

Zdeněk Tomíček: Fotbalové spory 4. díl

Vnovém dílu seriálu LEAGLEONE o fotbalovém právu připraveném ve spolupráci se Zdeňkem Tomíčkem, fotbalovým právníkem, zakladatelem mezinárodní advokátní kanceláře CEE Attorneys a členem Sboru rozhodců FAČR, se podíváme, jak se řeší české fotbalové spory.

prejsť na článok

Prvý apríl na súde

Súdne pojednávanie, napätá atmosféra, nikto z prítomných ani nedýcha. Sudca sa pýta starej babičky: - Koľko máte rokov? - Šesťdesiatšesť, ctihodnosť, odpovie stará žena. - Povedzte nám, čo sa stalo, pýta sa sudca. - Sedela som raz v parku na lavičk

prejsť na článok

LEGISLATÍVA: Ústavný súd rozhodol o súlade §77 ods. 5 zákona o vysokých školách s ústavou SR

Ústavný súd Slovenskej republiky na neverejnom zasadnutí pléna 24. októbra 2023 rozhodol vo veci vedenej pod sp. zn. PL. ÚS 10/2022.

prejsť na článok

Už to minuli

Sudca v rozvodovom konaní presviedča manželku: - Pani navrhovateľka, ale niečo muselo byť predsa na vašom manželovi pozitívne. - No to áno, pán sudca, ale to sme už do posledného centu minuli.

prejsť na článok

Tlačová správa: Nitriansky župan kritizuje dovoz zahraničných potravín a prichádza s lokálnym riešením

Predseda Nitrianskeho samosprávneho kraja a člen predstavenstva strany HLAS – Sociálna Demokracia Branislav Becík opakovane kritizuje dovoz zahraničných potravín aj napriek dostatku tých slovenských.... Zdroj

prejsť na článok

Ústavný súd rozhodol, že viaceré časti azylového zákona sú protiústavné

Ústavný súd SR na základe návrhu Najvyššieho správneho súdu (NSS) SR rozhodol, že časti viacerých ustanovení ...

prejsť na článok