Rodinné právo

Vo veciach rodinného práva zabezpečujeme najmä tieto právne služby: právne poradenstvo a zastupovanie klientov vo veciach rozvodu manželstva,právne poradenstvo a zastupovanie klientov vo veciach úpravy rodičovských práv a povinností na čas do/po rozvode (úprava styku detí s rodičmi, striedavá osobná starostlivosť, výživné a zmena výzivného),majetkové vyporiadanie manželov po rozvode vyporiadanie bezpodielového spoluvlastníctva manželov dohodou, súdnym rozhodnutím (podávanie žalôb o vyporiadanie bezpodielového spoluvlastníctva manželov a následné zastupovanie v súdnom konaní), modifikácia/zánik bezpodielového spoluvlastníctva manželov za trvania manželstva,právne poradenstvo a zastupovanie v konaniach o určenie / zapretie otcovstva,právne poradenstvo a zastupovanie v konaniach vo veciach nahradenia súhlasu maloletého, právne poradenstvo a zastupovanie v konaniach o zmenu priezviska maloletého,adopcie, osvojenie The post Rodinné právo appeared first on JUDr. Peter Celec, advokátska kancelária s.r.o..

prejsť na článok

Rodinné oslavy a stretnutia

Hotel Svätojánsky kaštieľ je ideálnym miestom pre oslavu, či už plánujete rodinné stretnutie, narodeninovú oslavu s priateľmi, konfirmáciu, krstiny alebo oslavu výročia či špeciálnej príležitosti, ktorou by sme radi boli Vašim hostiteľom.

prejsť na článok

Občianske právo

The post Občianske právo appeared first on JUDr. Peter Celec, advokátska kancelária s.r.o..

prejsť na článok

Rodinné jazdenie

Prídte k nám celá rodinka, deti sa povozia na poníkovi pohrajú so zvieratkami a vy si zatiaľ môžete dať kávičku, pivko či kofolku v tunajšej krčmičke Staré časy. Pre hladných tu majú veľa dobrôt. The post Rodinné jazdenie appeared first on Koníky pre deti

prejsť na článok

Tepelno izolačná podlaha pre rodinné domy

Video vykonávania tepelno izolačnej vrstvy a súčasne aj vyrovnania pre rodinné domy pomocou Keramzitu Leca. Takto vykonaná tepelno izolačná vrstva poskytuje okamžité použitie vďaka suchému postupu, ktorý je minimálne náročný na vykonanie. Vhodné pre akúko

prejsť na článok

Správne právo

V agende správneho/administratívneho práva, stavebného konania, správneho a priestupkového konania poskytujeme najmä služby: The post Správne právo appeared first on JUDr. Peter Celec, advokátska kancelária s.r.o..

prejsť na článok