Požadovaná stránka neexistuje

Čo je to online marketing a prečo byť online nielen počas korona krízy?

Vsúčasnej dobe sa spojmom online marketing stretávame takmer na každom rohu. To že ide omarketing na internete je väčšine známe. Čo všetko však z The post Čo je to online marketing a prečo byť online nielen počas korona krízy? appeared first on Digiko.

prejsť na článok

Vyhratie boja v mysli

Vyhratie boja v mysli ohľadne žiadostivosti Der Beitrag Vyhratie boja v mysli erschien zuerst auf LOVE IS MORE (Slovenský).

prejsť na článok

Najväčšie krízy muža

Viete, aké tri najväčšie krízy prežíva muž? Stratu ženy, vyhodenie z práce a škrabanec na aute.

prejsť na článok

Čerti a komunisti

Viete, prečo sa čerti boja púšťať komunistov do pekla? Boja sa, že tam začnú budovať raj.

prejsť na článok

Prečo sa boja

Viete, prečo sa Rakúšania tak veľmi boja jadrových elektrární? Lebo nedokážu ochladiť vodu na MS v hokeji, nieto ešte urán.

prejsť na článok

Ako (ne)investovať peniaze počas krízy?

Ako (ne)investovať peniaze počas krízy? Príspevok Ako (ne)investovať peniaze počas krízy? je zobrazený ako prvý na Jakub Prístupník.

prejsť na článok

Prax súcitu v čase krízy

Príspevok Prax súcitu v čase krízy zobrazený najskôr LASKIA.

prejsť na článok

Svetový deň boja proti AIDS

Prvý december bol vyhlásený Svetovou zdravotníckou organizáciou za Svetový deň boja proti AIDS. Pripomenuli sme si ho aj na našej škole. Symbolom tohto dňa je červená stužka, my sme svoju solidárnosť vyjadrili červeným oblečením. Zapojili sa učitelia i ži

prejsť na článok

Bitcoin môže prispieť k vyriešeniu energetickej krízy, uvádza štúdia Arcane Research

Obhajcovia BTC naznačujú, že BTC môže byť nielen pro-ekologický, ale dokonca môže zlepšiť aj situáciu spojenú s energetickou krízou.

prejsť na článok

Českí reštauratéri objavili nemecké Sasko

Českí reštauratéri objavili nemecké Sasko, spolkovú krajinu, ktorá susedí s Českom a patrí medzi „nové“ nemecké krajiny, keďže bola súčasťou NDR. Podľa správy v denníku Bild-Zeitung, stále viac českých gastronómov preberá tradičné saské reštaurácie. Po

prejsť na článok