Kryptonovinky (31.1.): BTC padol o 4%, Osprey žaluje Grayscale a mining difficulty je na ATH!

Obťažnosť ťažby bitcoinu stúpla na nové historické maximum, firma Osprey žaluje konkurnečnú Grayscale a cena BTC za posledný deň oslabila.

prejsť na článok

Obťažnosť ťažby bitcoinu klesla už tretíkrát v rade viete čo rieší mining difficulty?

Mining difficulty Bitcoinu, čiže obťažnosť jeho ťažby, od historických maxím dosiahnutých v máji na úrovni 31,251 biliónov pokračuje v poklese, keďže klesá aj hashrate, ktorý ju ovplyvňuje. Mining difficulty je nástroj, ktorý zabezpečuje, aby bola infláci

prejsť na článok

Fond Fir Tree žaluje firmu Grayscale a je proti tomu, aby zmenila GBTC na Bitcoin ETF

Hedžové fondy so sídlom v New Yorku chcú, aby spoločnosť Grayscale zverejnila informácie o svojom produkte Bitcoin Trust (známy aj ako GBTC). Domnievajú sa, že by mohli odhaliť potenciálne zlé hospodárenie. Fir Tree Capital Management podala žalobu na spo

prejsť na článok

Bitcoin a Ethereum oslabili – počet veľrýb klesá, mining difficuly prudko padlo!

Dve najväčšie kryptomeny Bitcoin a Ethereum za posledných 24 hodín oslabili. Zaujal aj pokles mining difficulty a počet BTC veľrýb.

prejsť na článok

Kryptonovinky (14.2.): NFT-čka zaplavujú bitcoin, padol aj nový rekord!

NFT na bitcoinovom blockchaine sú čoraz populárnejšie, v EÚ sa črtá legislatíva pre banky ohľadom držby kryptomien a civilný súd so Samom Bankmanom Friedom bol odložený. Sú tu dnešné Kryptonovinky.

prejsť na článok

Hashrate BTC je na historickom maxime, mieri k nemu aj mining difficulty

Aj keď Bitcoin (BTC) delí od historických maxím 67%, jeho dve základne metriky vypovedajú o tom, že je na tom veľmi dobre.

prejsť na článok