Požadovaná stránka neexistuje

Žena chcela pôžičku, prišla o „zálohu“ viac ako tisíc eur

Polícia vo Vranove nad Topľou vyšetruje prípad trestného činu podvodu cez internet. Tridsaťdeväťročná žena z obce Dlhé Klčovo pri ňom prišla o viac ako tisíc eur. Páchateľ ju kontaktoval ...

prejsť na článok

Učiteľka

Ktosi búcha na nebeskú bránu. - Čo je? , pýta sa svätý Peter. - Nie čo je, ale kto je! , odpovedá mu hlas spoza brány. - quot;Preboha, zase učiteľka?!

prejsť na článok

Zaspal

Učiteľka sa pýta žiaka: - Prečo si prišiel tak neskoro? Odpoveď: - Zaspal som. Učiteľka: - To chceš povedať, že spávaš ešte aj doma?

prejsť na článok

Použitie slova hroch

Učiteľka na južnom Slovensku hovorí deťom: - Deti, vytvorte mi vetu, v ktorej bude slovo hroch . Anička: - Hroch je veľký. - Dobre Anička - hovorí učiteľka. Janko: - Hroch je škaredý. - Dobre Janko - hovorí učiteľka. Posledný hovorí Móricko svojim nosový

prejsť na článok

Pohlavie mačky

Učiteľka sa pýta: - Žiaci, akého pohlavia je mačka? Prihlási sa malý Miško a hovorí: - Mužského. - A prečo? , pýta sa pani učiteľka. - Lebo má fúzy.

prejsť na článok

Riaditeľ firmy

Učiteľka dala žiakom slohovú úlohu s témou - Keby som bol riaditeľom firmy. Všetci žiaci sa pustili do písania, iba Janko nie. - Prečo nepíšeš? , pýta sa učiteľka. - Čakám na sekretárku.

prejsť na článok

Prdnutie na hodine

Martin si na hodine prdne. Pani učiteľka ho za to postaví na chodbu. Pani riaditeľka si ho všimla a pýta sa: - Prečo tu stojíš? - Ja som si prdol, pani učiteľka ma poslala na čerstvý vzduch a oni to tam dýchajú.

prejsť na článok

Poisťovne na pandémiu doplácajú, minulý rok však zvládli dobre

Rozhovor pre Trend sa začal ako obyčajne, klasicky otázkou o korone. Áno, je to silná rana aj pre poisťovne. Našťastie sme sa rýchlo dostali na pozitívnu stranu tejto korona-témy. Napríklad k tomu, že pobočky nerušíme ale naopak otvárame. Tiež ako korona

prejsť na článok

Kto rozbil atóm

Učiteľka sa pýta Jožka: - Jožko, kto rozbil atóm? Jožko nevie, tak učiteľka zobrala žiacku knižku a napísala: - Nevie, kto rozbil atóm. Jožko to má doniesť na druhý deň podpísané. Príde domov a ukazuje žiacku knižku otcovi. Ten si to prečítal a spýtal sa

prejsť na článok

Nemá rada deti

Janko kurizuje pani učiteľku. - Nechaj ma, nechaj ma! , vraví pani učiteľka. Nemám rada deti! - Ja si dám pozor, pani učiteľka.

prejsť na článok