Exhibiton: Ruka na konci ramene (2022)

Ruka na konci ramena: (Spolu)práca v českom a slovenskom umení Participatívne, sociálne, interaktívne či angažované projekty majú v českom a slovenskom umeleckom prostredí svoju históriu. Často však stoja na okraji záujmu. Aj keď ich vytvorili renomovaní umelci, dlho akoby nikam nepatrili, nikto ich nedokumentoval, nezaznamenal ich celý príbeh. Výstava predstavuje české a slovenské projekty, ktoré vznikli vďaka dlhodobej spolupráci medzi umelcami a rôznymi skupinami našej spoločnosti. Vznikli, pretože sa z ruky, ktorá najskôr pomáhala realizovať umelcove predstavy, stala ruka, ktorá ponúka spoluprácu a pomoc. Ruka na konci ramena je natiahnutá ruka. Sieň A + premostenie, Hlavná 27, Košice 2. 3. 2022 – 15. 5. 2022 Kurátori: Ondřej Horák a Anežka Chalupová. Výstava vznikla v spolupráci s 8smička zóna pro umění. Dominika Čupková [See image gallery at artaktivista.sk] The post Exhibiton: Ruka na konci ramene (2022) appeared first on Art Aktivista Association.

prejsť na článok

PISCARI cup Piešťany 2022

Značka PISCARI dlhodobo podporuje športové aktivity detí a preto aj tento rok 2022 sme sa rozhodli spolu s SRZ MsO Piešťany usporiadať PISCARI cup o pohár starostky obce Banka 2022. Za slnečného počasia sa 01.05.2022 táto akcia uskutočnila na Obtokovom ra

prejsť na článok

Zavážacie loďky ako pravá ruka moderného rybára

Rybárčenie je obľúbeným koníčkom ale taktiež aj prostriedkom obživy mnohých ľudí na celom svete. Tradičné spôsoby rybolovu sú však často Príspevok Zavážacie loďky ako pravá ruka moderného rybára je zobrazený ako prvý na Night Fox Technology.

prejsť na článok

Nožnice Olfa SCS-1

malé robustné nožnice SCS-1 od japonskej firmy Olfa mikrozúbky na jednom strihacom ramene vyrobené z nerezovej ocele vhodná na strihanie flanelových látok

prejsť na článok

Hurá, otvára sa požičovňa malých plavidiel!

Každého srdečne očakávame už tento víkend medzi 10:00-18:00 hod. na Mŕtvom ramene Váhu. Prenajímame vodné bicykle, člny, paddleboardy a aj tandem bicykle. Stretnime sa už tento víkend! Cenník nájdete TU.

prejsť na článok

Dovolenka 4.7.-14.7.2022

Váženĺ zákazníci a priaznivci značky ‍♂️ Dr. ELF, v termíne od 4.7.2022 do 14.7.2022 budeme čerpať dovolenku. Vaše objednávky vybavíme po 14.7.2022. Ďakujeme za pochopenie.

prejsť na článok