Požadovaná stránka neexistuje

Hlahoľte zvony

Hlahoľte zvony, vyzváňajte v radosti, prineste môj pozdrav pred svadobných hostí. Pozdravte ženícha, bozkajte nevestu, že im prajem všetko najlepšie na ich spoločnú cestu.

prejsť na článok

Spomienka na arcibiskupa Alojza Tkáča

Ďakujeme za bohatý a obetavý život v pastierskej službe otca arcibiskupa Alojza Tkáča a pripájame sa k modlitbám, nech ho Dobrý Pán prijme s otvorenou náručou vo svojom Kráľovstve, ktoré otec arcibiskup neúnavne ohlasoval svojím životom. My v eRku máme

prejsť na článok

Vladyka Peter Rusnák posvätil nový ikonostas a sedes v Spišskej Belej

V nedeľu 3. septembra navštívil mesto Spišská Belá, ktoré je filiálkou farnosti Ihľany, vladyka Peter Rusnák, aby tam slávil svätú liturgiu a posvätil nový ikonostas a sedes. Pred začiatkom liturgických obradov ho pred vstupom do Chrámu sv. Cyrila a Metod

prejsť na článok

Pod úbočou

Pod úbočou: Po úbočou pod tou sivou skalou, veje vietor horou javorovou. /: Hučí hora aj Kráľova hoľa, pod ňou leží dedinôčka moja :/ Povedz úboč kam sa pozerať viac, na Šuňavu a či na ten Šumiac. /: Na Tepličku tam sa obzeraj viac, lebo tam je veselosti

prejsť na článok

Boh je mocnejší ako ktorákoľvek cirkev, zvony zazvonili!

Boh je mocnejší ako ktorákoľvek cirkev, zvony zazvonili! Daniel Musím Vám rozpovedať príbeh a ten je, čo sa mi stalo včera keď som s jednou mojou známou rozoberal Božie odkazy publikované na tejto stránke. Núti ma to napísať, podeliť sa s Vami a takto si

prejsť na článok

Svätenie budov 27.1.2023

Požehnanie domova Dnes 3.februára 2023 navštívil naše zariadenia kňaz o. Tkačin, ktorý posvätil budovy DSS, ZPB a ŠZ v Medzilaborciach.

prejsť na článok

Buďte šťastní

Majte sa radi, zvony vám zvonia, závoj Ti vlaje, kytica vonia, bielučké šaty, tak už ste svoji... Zlatý krúžok na prste navždy vás spojí.

prejsť na článok

Prianie na 40

(meno), zvony už 40-krát odbili, preto by sme si radi s tebou vypili. Tak z práce rovno do krčmy bež a peňaženku si so sebou zober tiež. My už tam čakáme, pivko pijeme, tebe len to naj od srdca prajeme.

prejsť na článok

Vianočná noc

Vianočná noc veľkú má moc. Zázraky sa dejú, smutní sa už smejú. Zvony v diaľ hlaholia, rany tak nebolia, a láska víťazí bez okov a reťazí prilieta do domu je darom každému.

prejsť na článok

Prianie 50 rokov

(meno), zvony už 50-krát odbili, preto by sme si radi s tebou vypili. Tak z práce rovno do krčmy bež a peňaženku si so sebou zober tiež. My už tam čakáme, pivko pijeme, tebe len to naj od srdca prajeme.

prejsť na článok