Alanata vyčarovala na tvárach hendikepovaných detí úsmev a radosť

Spoločnosť Alanata sa už od svojho začiatku chce profilovať ako spoločensky zodpovedá firma. Podporujeme projekty z rôznych oblastí ako napríklad kultúra, školstvo, šport i filantropia. A keďže zdravie je to najcennejšie, čo v živote máme, už počas prvých dní fungovania spoločnosti Alanata sme sa rozhodli venovať finančný príspevok na prípravu 11. ročníka benefičného koncertu Dúha v srdci pre zdravotne znevýhodnené deti a mládež z Trenčianskeho kraja. Aj vďaka našej pomoci zažili hendikepované deti z 24-och ústavov a zariadení nezabudnuteľný deň plný radosti, smiechu i skvelej hudby. Pre niektoré z nich išlo o prvú aktivitu na verejnosti od vypuknutia pandémie koronavírusu. O to viac sa z programu a socializácie tešili. Vďaka finančným darom bol pre deti a mládež pripravený bohatý program v podobe koncertov i pohybových aktivít. Nami poskytnuté finančné prostriedky pomohli so zabezpečením dopravy, technického vybavenia i materiálu na tvorivé dielne. Sme radi, že aj vďaka nám mali deti zážitok na celý život. Príspevok Alanata vyčarovala na tvárach hendikepovaných detí úsmev a radosť je zobrazený ako prvý na Alanata.

prejsť na článok

Alanata je jediným partnerom F5 v strednej a východnej Európe s platinovým štatútom

Partneri F5 UNITY disponujú rozsiahlymi odbornými znalosťami v oblasti sietí, bezpečnosti, cloudu a aplikácií, ktoré pomáhajú riadiť nasadenia, ktoré riešia komplexné výzvy v oblasti poskytovania aplikácií a zabezpečenia. Alanata získala platinový štatút,

prejsť na článok

Slovenské knižnice s nami napredujú

Spoločnosť Alanata sa zúčastnila konferencie Knižnice 2022, ktorú organizovala Slovenská asociácia knižníc (SAK). Zúčastnilo sa na nej 150 knihovníkov, riaditeľov knižníc, IT pracovníkov a dekanov akademických knižníc z celého Slovenska.

prejsť na článok

Sme bronzovým partnerom spoločnosti Adobe

Koncom roka 2022 sa nám podarilo nadviazať partnerstvo so spoločnosťou Adobe. Získali sme bronzovú úroveň partnerstva v programe Solution Partner a vďaka tomu aj prístup k rôznym školeniam, finančné výhody, aplikácie grátis a mnohé ďalšie benefity.

prejsť na článok

Deň športu v Hlohovci na kúpalisku (2018, 2019)

Športová akcia na jedničku, počasie ako lusk držalo v oblakoch, a aj ľudia na doskách.PaddleYoga rozšírená medzi dospelých aj deti, krásne nám to vyšlo a išlo, úsmev sa dal rozdávať celý deň a aj ceny boli rozdané.Ďakujeme OZ Fraštačania za skvelú akciu,

prejsť na článok

Všetko najlepšie, milé detičky !

Do nebies dnes správa letí, že dnes majú sviatok deti. Slniečko sa na nás smeje, naše telá lúčmi hreje. V srdciach veľa radosti, vo vrecku viac sladkostí. Celý rok len veľa hier, veľký úsmev z naších pier. Už je koniec básničky, veľa lásky detičky!!

prejsť na článok