FARMA BECKA

O kozom mliekuAdmin3. mája 2022 Vážení zákazníci, v tomto článku sa dozviete zopár zaujímavostí o kozom mlieku, jeho vlastnostiach a výhodách v porovnaní s kravským a rastlinnými náhradami, ako aj to, prečo je vhodné pre alergikov.Prejsť na článok Sezónny predaj mlieka 2022Admin9. apríla 2022 Prejsť na článok Plemená kôzAdmin6. marca 2022 Zoznámte sa s plemenami…

prejsť na web

O kozom mlieku

Popis Kozie mlieko je považované za jedno z najkvalitnejších a zdraviu najviac prospešných typov mliek najmä pre jeho obsah mikro a makro nutrientov. Dobrým podielom bielkovín, tukov, uhľohydrátov a nízkym alergénnym potenciálom je

prejsť na článok

PHOTO

Paša Pohľad Prvé kroky

prejsť na článok

Plemená kôz

Koza biela krátkosrstá Koza biela krátkosrstá bola vyšľachtená v prvej polovici 20. storočia v Čechách prevodným krížením pôvodných krajových odtieňov kôz s dovezenými capmi sánskeho plemena zo Švajčiarska a Nemecka. Ide o plemeno

prejsť na článok

7 nových receptov do nášho receptára

Vážení zákazníci.Keďže nám už jaro klope na dvere a blíži sa i obdobie veľkonočných sviatkov, rozhodli sme sa k tejto príležitosti obohatiť náš receptár o nové recepty. Veríme, že si zvolíte ten ktorý Vám bude najviac vyhovovať a dúfame, že Vám bude chuti

prejsť na článok

Kozľacina s kôprovou omáčkou

Print Kozľacina s kôprovou omáčkou IngredientsSuroviny na prípravu mäsa½kgkozľacieho mäsa½kgbravčového pliecka1kscibuľaolej(podľa chuti)soľ(podľa chuti)mleté korenie štyroch farieb(podľa chuti)mletá červená paprika(podľa chuti)Suroviny na p

prejsť na článok

Pečené kozľacie rebrá na víne

Print Pečené kozľacie rebrá na víne Prep Time 1 day dayCook Time 1 hour hour 30 minutes minutes Servings 4 Ingredients1kgkozľacie rebrá1cesnak(podľa chuti)soľtrstinový cukor(podľa chuti)tymián(podľa chuti)Ingrediencie na nálevčervené víno(pod

prejsť na článok

Barbecue omáčka na kozie fašírky a pečené kozie rebierka

Print Barbecue omáčka na kozie fašírky a pečené kozie rebierka Prep Time 20 minutes minutesCook Time 20 minutes minutes Ingredients½pohárcibuľa(veľmi najemno nasekaná)1strúčikcesnak(prelisovaný)1PLomasta(výpek z mäsa)½pohárvoda1PLWorcestersk

prejsť na článok

Fašírky s kozľacím a šampiňónov

Print Fašírky s kozľacím a šampiňónov Prep Time 1 hour hourCook Time 45 minutes minutes Servings 4 Ingredients500gmleté kozľacie mäso250gšampiňóny1ksveka(prípadne rožky)2ksvajce1kscibuľa(väčšia)1ČLoregáno(alebo majorán)1ČLmleté čierne korenie

prejsť na článok

Kozľacina so zemiakmi

Print Kozľacina so zemiakmi Prep Time 30 minutes minutesCook Time 1 hour hour Servings 6 Ingredients1kgkozľacina750gzemiaky4ksparadajky1kscibuľa4PLolivový olejsoľmleté čierne korenie1PLdrvený rozmarín1ČLsušené oregánovoda( na podlievanie ) In

prejsť na článok