Exkluzívne terasové ohrievače a ohniská s grilom - Garden elements

Ponúkame Vám exkluzívne terasové ohrievače a originálne kvalitné ohniská na grilovanie a varenie s jedinečným dizajnom.

prejsť na web

V čom sú nové ohniská Bowl 57 a Bowl 70 vylepšené?

BOWL 57 : ✓ Miska na oheň a gril v jednom ✓ horizontálna a naklonená poloha ✓ Pohodlná výška na státie alebo nízko nad zemou ✓ Grilovanie s novou planchou s lemom okolo proti stekaniu oleja a nerezovým roštom ✓ Kompatibilné s príslušenstvom BOWL ✓ Nízkody

prejsť na článok

Aký je skutočný pôvod dnešnej pizze?

Pizza je jedno z najznámejších jedál, ktoré pozná a servíruje takmer každá krajina a obľubuje ju obrovské množstvo populácie, od malých detí, až po našich starých rodičov, avšak nie každý vie, ako a kde pizza vznikla. Najznámejší štát, ktorý sa pýši vznik

prejsť na článok

Prečo ohnisko Artiss?

Prečo sa rozhodnúť práve pre ohnisko Artiss? je vyrábané z najkvalitnejšej ocele, dokonca si sami vyberiete akú oceľ chcete, či  uhlíkovú alebo nerezovú grilovacia platňa je vyrobená z dvoch častí, čo je ideálne pri manipulácii a nie len to! Drážka medzi

prejsť na článok

Údržba ohniska

Ako na údržbu ohniska? • Pred vonkajšími vplyvmi ohnisko ochránite ochranným vekom pri ohniskách Artiss alebo coverom pri ostatných ohniskách z príslušnej produktovej rady, napríklad Masuria alebo Hofats. V prípade silného vetra, odporúčame cover zaťažiť.

prejsť na článok

Drevené uhlie, brikety alebo drevo?

Kto by nemal rád „grilovačku“, však? Posedenie s rodinou, či kamarátmi a k tomu šťavnatý steak, chutné marinované mäso, grilovaná zelenina a tá vôňa.. Poďme sa spolu pozrieť na to, čo všetko je potrebné, aby ste to zvládli s kľudom a ako pravý šéfkuchár.

prejsť na článok

Zdravé a farebné grilovanie

1.Použite husté pletivo alebo planchu Zelenina má tendenciu sa počas grilovania zmenšovať a môže spadnúť z roštu priamo do ohňa. Môžete zvážiť použitie špeciálnych podnosov na grilovanie malých kúskov jedla alebo použiť hustejšie sieťové rošty. Môžete tie

prejsť na článok

Ako druhy dreva ovplyvňujú chuť grilovaných pokrmov

Dubové drevo – Je vhodné na červené a bravčové mäso, rovnako tak na ryby. Spôsobuje silnú dymovú chuť, ktorú oceníte predovšetkým na poriadnom steaku. Javor – Vhodný na bravčové mäso, hydinové, zeleninu aj syry. Má na svedomí jemne sladkastú, decentne dym

prejsť na článok

Na čo mám myslieť pri nákupe grilovacieho korenia?

Málo, či veľa? Najskôr by ste samozrejme mali zvážiť množstvo, ktoré je obsiahnuté v sade na grilovanie korenia. Je predsa rozdiel, či za rovnakú cenu dostanete 500 g alebo len100 g koreniacej zmesi. Je obzvlášť dôležité vypočítať cenu zmesi korenia na 10

prejsť na článok

Tipy na grilovanie

Grilujte na žeravých uhlíkoch a nie nad ohňom. Je to nielen nezdravé, ale aj neefektívne. Jedlo totiž na povrchu pripálite, zatiaľ čo uprostred nebude dobre pripravené. Na otáčanie mäsa nepoužívajte vidličku, ale kliešte. Pokiaľ ho totiž prepichnete, vyte

prejsť na článok