BioŠujo Biopotraviny | Bio Produkty | Zdravá Váživay | Eco Drogéria

BioŠujo Biopotraviny, to sú dve slová, ktoré napadnú každého, kto chce kvalitu za rozumné ceny, skvelý prístup a poradenstvo v kope na www.biosujo.sk

prejsť na web

Domáca výroba bio vitamínov, enzýmov, minerálov a bielkovín

Klíčky zelenina, ktorá vyrastie v akomkoľvek podnebí, svojou nutričnou hodnotou sa vyrovná mäsu, dozreje behom troch až piatich dní, pestovať ju možno v ktorúkoľvek ročnú dobu, nevyžaduje pôdu ani slnečné lúče, svojím obsahom vitamínu C môže súperiť s ra

prejsť na článok

Čistá krv základ žiarivého zdravia

Krv je šťava vášho života. Je tak dobrá ako vzduch, ktorý dýchate, tak dobrá ako nápoje, ktoré pijete, a tak dobrá ako vaše jedlo, ktoré jete. Základnou látkou, ktorú musíte telu dodať, je vzduch … Vzduch sa skladá asi zo sedemdesiat deväť percent dusí

prejsť na článok

7 dôvodov prečo začať používať Manuka med.

Manuka med je jedným z najlepších druhov medu na trhu. Vďaka svojmu dlhému zoznamu vynikajúcich zdravotných prínosov aj v porovnaní s inými druhmi medu, je Manuka med jedným z najlepších prírodných liečiv a sladidiel. Ak ste sa dobre vyznáte v prírodný

prejsť na článok

Skupiny emócií, ktoré ovplyvňujú biológiu tela

Skupiny emócií sú pocity, ktoré majú spoločný pôvod alebo sú odvodené od jednej zo základných emócií, ako sú napríklad hnev, smútok, strach, radosť a pod. zdroj: shutterstock 1. Skupina emócií zlosti. Agresivita, hnev, zúrivosť, nespokojnosť, kri

prejsť na článok

Nezdravé chute čo nám chýba

Ak máte chuť na …Čo Vám chýbaLátky ktoré Vám chýbajú nájdete v:ČokoládaMagnéziumSurové oriešky a semená, strukoviny a ovocieSladkostiChrómBrokolica, grep, syr, sušené fazule, teľacia pečeň, kuraUhlíkČerstvé ovocieFosforKura, hovädzie, pečeň, hydina, ryby,

prejsť na článok

Ľan 2/2

Do mixéra alebo šľahača dajte 250 ml ľanového oleja, pridajte 450 g 10% tvarohu (alebo bryndze) a 4 polievkové lyžice (60 ml) medu. Mixujte a pridávajte len toľko plnotučného mlieka alebo vody, aby sa obsah dokonale zmiešal (osobne nepoužívam vodu ani mli

prejsť na článok

Ľan 1/2

Jeden z najdôležitejších a ďalekosiahlych medicínskych objavov dvadsiateho storočia urobila v roku 1951 nemecká biochemička Dr. Johanna Budwig, patriaca medzi popredné európske autority v oblasti tukov a výživy. Táto drobná vitálna žena bola sedemkrát nom

prejsť na článok

Radiovitalita potravin

Už pred mnohými tisíckami rokov upozorňovali duchovný Majstri, že pre dosiahnutie harmónie s vesmírnymi zákonmi treba pridať k modlitbám, meditáciám a duchovným telesným cvičením tiež rešpekt k energiám, ktoré sa do organizmu dostávajú stravou. Však to de

prejsť na článok

Meridiány

Meridiány, hľadáme príčiny choroby. Už v dávnych civilizáciách boli ľuďom známe súvislosti medzi telesnými systémami a určitými chorobami, ktoré moderná lekárska veda mnohokrát neprávom zabúda. Napríklad podľa čínskej medicíny prúdi energia v ľudskom tele

prejsť na článok

Potraviny, ktoré odstraňujú tažké kovy

V ľudskom organizme môžu byť prítomné rôzne ťažké kovy, ktoré zotrvávajú dlhé roky usadené v rôznych orgánoch. Do našich tiel sa ako prvé dostanú s raným očkovaním, potom následne stravou, lekárskymi ošetreniami, vzduchom a pomocou modernej kozmetiky k

prejsť na článok