Zvrátené mesto

The post Zvrátené mesto appeared first on Jakub Mišči.

prejsť na článok

Čarovný Paríž

Paris, mon amour, alebo keď máte slabosť na Francúzsko tak ako ja! Paríž, mesto svetiel, mesto lásky, hlavné mesto módy, stelesnenie luxusu, najznámejšie svetové múzeá či najkrajšie historické budovy sveta to všetko, ako aj mnoho iného, ponúka metropola F

prejsť na článok

6 magnetov, ktoré vás pritiahnu na Rhodos

Prechádzka z histórie do súčasnosti - hlavné mesto Hlavnému mestu kedysi dominoval obrovský Ródsky kolos, ktorý bohužiaľ zničilo zemetrasenie. Najlepšie zachované stredoveké mesto Európy síce založili…

prejsť na článok

Ďakujeme za podporu Bratislava hlavné mesto SR

ĎAKUJEME! za poskytnutú dotáciu z grantového programu na rozvoj športu. The post Ďakujeme za podporu Bratislava hlavné mesto SR appeared first on BKM Petržalka.

prejsť na článok

Rieka je pre mesto dôležitá. V Českých Budejoviciach preto chystajú obnovu nábrežia Vltavy

Neudržiavaná periféria nábrežia Vltavy v Českých Budejoviciach sa premení na živšie miesto plné športu a kultúry. Návrh ateliéru A8000 nadväzuje na strategickú štúdiu Mesto a voda 2020, v ktorej architekti zdôraznili potenciál rieky v meste.

prejsť na článok

Váš dom farieb hobby centrum Bratislava – Nové Mesto

Račianská ulica (oproti  Palme) Pri bielom križi 8 aiaalcenru.k tel./fax: 02/446 45 111 Zobraziť na mape The post Váš dom farieb hobby centrum Bratislava – Nové Mesto first appeared on Dom Farieb Hobby Centrum.

prejsť na článok