Známy e-shop začal poskytovať dovoz tovaru i na Slovensko a bez zbytočných poplatkov!

Priznajme si, pamätáme dobu, kedy sme radi navštevovali čínske burzy v okolí a takisto ich obchody, ktoré ponúkali rôzne výmysly sveta za prijateľnú cenu. Dnes sa však doba posunula po technologickej stránke vpred a už nemusíme chodiť na tržnicu, ale za výhodnú cenu objednáme tovar priamo z Číny formou internetu a e-shopov, ktoré túto objednávku a následne prevoz umožňujú. Už nevravíme len o textile a pár zaujímavých gadgetoch či menších vychytávkach, ale aj o zaujímavej elektronike a technike typu laptop či smartfón, pritom za veľmi lákavé ceny. Každopádne výber je na každom zvlášť a nájdeme niečo z každej kategórie. Európski zákazníci sa tak obľube podstaty charakteristickej pre čínsky trh nevzdali, jeho popularita je naopak možno ešte vyššia, než v časoch bez internetu. Skrátka ak chcete zaujať zákazníka, pre mnohých je lákadlom predovšetkým nižšia cena, povedzme si to na rovinu a nemusíme chodiť okolo horúcej kaše. Ale napríklad v mojom prípade ide aj o akúsi zaujímavosť a lákadlo pre oči, ak máte pred sebou dostupný tovar, ktorý pôsobí zaujímavo a túžite sa s ním pohrať na vlastnú päsť. Každopádne čínsky internetový trh sa teší popularite a logickým následkom sa stal fakt, že túto príležitosť vidí čoraz viac poskytovateľov a nachádzajú si cestu i k nám, konkrétnejšie aj na Slovensko a do Čiech, respektíve cestu k nám si nachádza ich tovar vďaka rozvinutejším príležitostiam. Po novom začal svoj tovar pre slovenský a český kraj poskytovať i svetovo známy predajca gadgetov Geekbuying. Je to splnený sen pre každého, kto sa pri nákupoch rád hrabe v maličkostiach a nepohrdne okrem iného i zaujímavou elektronikou či viacerými doplnkami. No svoje si tu nájde každý, nakoľko na tejto stránke kúpite napríklad i textil, tenisky, či napríklad kolobežku alebo elektrický moped :D. Skutočne všetko od výmyslu sveta, no najväčšiu radosť zrejme spraví práve nadšencom elektroniky, pretože tu kúpite prevažne laptopy, mobily, Tv boxy, a podobné vychytávky za nízke ceny. Článek Známy e-shop začal poskytovať dovoz tovaru i na Slovensko a bez zbytočných poplatkov! se nejdříve objevil na Fillau.

  • Web: Fillau
  • Aktualizované: 25.7.2023
prejsť na článok

Dovoz tovaru z Číny

Príspevok Dovoz tovaru z Číny zobrazený najskôr prepriemysel.sk.

prejsť na článok

Zásielkový predaj tovaru na diaľku ONE STOP SHOP(OSS)

Pri zásielkovom predaji (ak tuzemská zdaniteľná osoba dodáva tovar do EÚ formou zásielkového predaja) došlo k zmene zákona. Okrem zmeny názvu „zásielkový predaj“ na „predaj tovaru na diaľku“ sa menia aj podstatné náležitosti. Do 30.06.2021 platí, že ak sl

prejsť na článok

Vyšehradský patentový inštitút začal poskytovať službu vykonávania rešerší medzinárodného typu

Vyšehradský patentový inštitút začal poskytovať službu vykonávania rešerší medzinárodného typu na predmet národných patentových prihlášok a prihlášok úžitkových vzorov podaných Úradu priemyselného vlastníctva SR.

prejsť na článok

Porovnanie sporiacich účtov

Aj pri sporiacich účtoch je potrebné porovnávať. Porovnanie sporiacich účtov je pomerne jednoduché. Hľadáte sporiaci účet s dlhodobo vysokým úrokom, bez poplatkov, neobmedzeným počtom prevodov a podľa možnosti bez zbytočných obmedzení.

prejsť na článok

Chcete účet bez poplatku? Pozrite si podmienky, ktoré musíte splniť v roku 2021

Platíte za účet v banke každý mesiac vysoké poplatky? Robí to väčšina Slovákov a banky sa tomu tešia. Viete o tom, že ho možno aj vy môžete mať úplne bez poplatku? Prečítajte si podmienky ako získať účet v banke bez zbytočných poplatkov.

prejsť na článok