Značka BIZARRE podporuje Bratrancov Škantárovcov

Sledujte ešte raz našich zlatých chlapcov v akcii na Olympic Channel: Laureát v kategórii Šport, Krištáľové krídlo za rok 2016: Ladislav Škantár za zlatú olympijskú medailu v Rio de Janeiro vo vodnom slalome. Olympijskí víťaz v smokingu značky BIZARRE šitý na mieru z prémiovej kolekcie Event by Ing. Loro Piana & Co. Laureát v kategórii Šport, Krištáľové krídlo za rok 2016: Peter Škantár za zlatú olympijskú medailu v Rio de Janeiro vo vodnom slalome. Olympijskí víťaz v smokingu značky BIZARRE šitý na mieru z prémiovej kolekcie Event by Ing. Loro Piana & Co. Peťo a Aťo Škantár Ambasádori značky BIZARRE GO ŠKANTÁRS OFICIÁLNA STRÁNKA NA FACEBOOKU The post Značka BIZARRE podporuje Bratrancov Škantárovcov appeared first on Oblek na mieru - SALÓN BIZARRE.

prejsť na článok

Oblek na mieru za sedem dní?

Prosíme, informujete sa na 0911 286464, ďakujeme! The post Oblek na mieru za sedem dní? appeared first on Oblek na mieru - SALÓN BIZARRE.

prejsť na článok

Novinky vo zvislom dopravnom značení parkovísk a parkovacích miest

Nová vyhláška Ministerstva vnútra o dopravnom značení platí už od 1.4.2020 pre všetkých účastníkov cestnej premávky. V oblasti statickej dopravy mení spôsob označovania miest, na ktorých je parkovanie, čiže zastavenie a státie vozidla dovolené. Rovnako sa

prejsť na článok

Ako sa obliecť na večierok alebo ples radí pánsky salón Bizarre.

TAJOMSTVÁ BLACK-TIE (AKO SA OBLIECŤ NA PLES) HOCI PÔVOD PREDPÍSANÉHO OUTFITU, NAJMÄ TOHO PÁNSKEHO, PRAMENÍ VO VOJENSKÝCH UNIFORMÁCH, V SÚČASNOSTI OTVÁRA AJ MUŽOM MOŽNOSTI, AKO ZDANLIVÚ JEDNOTVÁRNOSŤ ELEGANTNE OŽIVIŤ INDIVIDUÁLNYM POŇATÍM FORMÁLNEHO OBLEČE

prejsť na článok

Nový EQUUS 175N UH podporuje vzdelávanie orientované na prírodu

Dňa 11.01.2022 o 13.00 hod. bude nový EQUUS 175N UH odovzdaný prezidentovi Štajerskej poľnohospodárskej komory ÖKR Franzovi Titschenbacherovi, riaditeľovi komory Dipl. Ing. Wernerovi Brugnerovi a odborným zástupcom LK Steiermark a LŠS Pichl.

prejsť na článok