Zmeniť kuchyňu je možné aj pomocou špeciálnej fólie. Ako na to?

Zdá sa vám, že je vaša kuchyňa už nespĺňa vaše požiadavky? Pomocou špeciálnej fólie si môžete pomôcť k úplne zásadnej zmene. Ako na to, aby ste konečne mali kuchyňu podľa svojich predstáv? Pracovná doska ani iné časti kuchyne už nebudú nuda! Žiadna radosť Keď prídete do vašej kuchyne, necítite žiadnu radosť? Nepáči sa vám jej podoba a najmä celkové ladenie dvierok vám príde už úplne nemoderné? Možno aj vaša kuchyňa už vám prestala robiť tú správnu službu. Namiesto toho vám doslova vysáva energiu, pretože už v celom priestore nie ste spokojní. To sa potom varí oveľa zložitejšie, keď stále premietate nad tým, ako to zmeniť. Pokiaľ sa vám nechce priamo meniť dvierka na celej kuchynskej linke, môžete si pomôcť úplne sami. Ako na to? Niekoľko hodín a je to Než sa dáte do práce s fóliou na renováciu kuchyne, pripravte si k ruke aj strúhač papiera, nožnice, meter a fén. Nakúpte si aj nové nábytkové úchytky. Hodiť sa vám bude aj väčšia rovná podložka, na ktorej všetko budete pripravovať. Najprv všetky kuchynské dvierka dokonale umyte a odmastite od tých najmenších kúskov nečistôt. Keď dvierka potrite jarovou vodou pred samotným nalepením, budete mať v prípade nerovného prvého pokusu ešte možnosť s fóliou kúsok pohnúť. O trochu viac materiálu Keď si dvierka zmeriate, prekreslite ich hodnoty na rubovú stranu papiera. Potom už stačí len správne strihať vždy ale ponechajte kúsok navyše malá rezerva sa vždy hodí. Rezacím nožom potom zvyšok materiálu ľahko orežete. Pri práci sa snažte, aby ste tvorili súvislú a rovnú plochu. Prípadnú malú bublinku ale môžete pokojne prepichnúť špendlíkom a povrch zahladiť. A máte hotovo. Vaša kuchynská linka dostala úplne nový kabát. Zostalo vám trochu fólie? Výborne. Máte ešte možnosť novú kuchyňu dovybaviť doplnkami v rovnakej farbe, ako sú vaše kuchynské dvierka. Pohrajte sa ešte s kvetináči alebo nádobami na cestoviny či ryžu a dajte im rovnaký kabátik. The post Zmeniť kuchyňu je možné aj pomocou špeciálnej fólie. Ako na to? appeared first on Myfashion.sk.

prejsť na článok

Návod: Ako zvárať vrecká a fólie pomocou impulznej zváračky?

Pomocou stolnej zváračky raz-dva zvaríte fólie, doypacky, vrecká s plochým dnom alebo napríklad celofánové vrecká. Poďme si ukázať, ako na to.

prejsť na článok

Ako zabaliť paletu do stretch fólie

Balenie palety do stretch fólie nie je žiadna veda, ale aj tu existuje pár pravidiel, ktoré vám pomôžu tovar lepšie fixovať a predísť tak zbytočným škodám.

prejsť na článok

Vynález bublinkové fólie

Nevydarená 3D tapeta, do ktorej balíme všetko možné aj nemožné.

prejsť na článok

Ochutnajte pravú indickú kuchyňu - kuracia tikka masala alebo butter chicken

Cena: 8 €Ochutnajte pravú indickú kuchyňu - kuracia tikka masala alebo butter chicken

prejsť na článok

Rozžiarte si kuchyňu farbami!!!

Prinášame Vám krásne farebné novinky v sérii ProDynamic v skvelých cenách.

prejsť na článok