Zmena výšky poplatku za neodpracovanú brigádu

Z uznesenia Členskej schôdze vyplynula pre výbor organizácie úloha prehodnotenia výšky poplatku za neodpracovanú brigádu. V zmysle uznesenia z Členskej schôdze konanej dňa 05.03.2023, výbor MO SRZ odsúhlasil poplatok za neodpracovanú brigádu vo výške 50 €. Rovnako, ako cena za neodpracovanú brigádu, sa mení aj hodnota poukázaných 2 % daní z príjmov. V prípade, že výška poukázaných 2 % zo závislej činnosti bude predstavovať sumu 50 € a viac, bude možné poukázaním tejto čiastky Miestnej organizácií Slovenského rybárskeho zväzu v Žiari nad Hronom, započítať si brigádu na nasledujúci rok. Výbor upozorňuje, že výška poplatku za neodpracovanú brigádu sa týka sezóny 2024. Avšak na 2 % zo závislej činnosti prijaté v roku 2023 sa budú aplikovať pravidlá schválené a odsúhlasené členskou schôdzou, ako aj výborom MO SRZ v marci 2023. To znamená, že v prípade odovzdania vyhlásenia z 2 % závislej činnosti v roku 2023, sa aplikuje výška 50 € na neodpracovanú brigádu. Vzhľadom na registráciu 2 % daní, v prípade odovzdania 2 % zo závislej činnosti, prevyšujúcu hodnotu minimálne 180 €, obdrží člen miestnu kaprovú povolenku na nasledujúcu sezónu (s povinnosťou úhrady členskej známky). V príde hodnoty 2 % zo závislej činnosti prevyšujúcej hodnotu minimálne 300 €, obdrží člen k miestnej povolenke aj zväzovú kaprovú povolenku na nasledujúcu sezónu (s povinnosťou úhrady členskej známky). Odovzdanie sa poznačí v členskom preukaze štatutárom našej organizácie. The post Zmena výšky poplatku za neodpracovanú brigádu appeared first on MO SRZ Žiar nad Hronom.

prejsť na článok

Posledný termín vydávania povolení a termíny aprílových brigád

Výbor MO SRZ ZH oznamuje mimoriadny a posledný termín vydávania povolení na rok 2023, dňa 27. 4. 2023, v čase 15:00 až 18:00, v priestoroch rybárskeho domu na adrese SNP 36/4, Žiar nad Hronom. Systém vydávania bude prebiehať osobne, záujemca sa po vykonan

prejsť na článok

Ponuka brigády

Ponúkam brigádu, platím 10 €/hod. Zn.: Nalievanie nafty do električky.

prejsť na článok

POZVÁNKA NA RODINNÚ BRIGÁDU - NOVÉ IHRISKO NA ŠINKOVSKOM

Tešíme sa na vás v sobotu 12.3. o 9.00 na neoplotenom pozemku na rohu ul. Pri mlyne a Príjazdná.

prejsť na článok

Tuhy do prepisovačiek

Viete, čo robia somálske ženy, keď majú svoje dni? Chodia na brigádu ako tuhy do červených prepisovačiek.

prejsť na článok

Zmena sídla

Od 23. 12. 2015 sídlime na adrese Kukučínova 13, 921 01 Piešťany. The post Zmena sídla appeared first on KELLER & Partners.

prejsť na článok