Zľava na posledné kusy týchto odtieňov

Možno už dávnejšie túžite po oživení steny, múriku, či krbu tehlovým obkladom. Využite 30% zľavu na tieto dva odtiene vo výpredaji. Obloženie zvládnete aj svojpomocne. The post Zľava na posledné kusy týchto odtieňov appeared first on Tehlové obklady Elastolith.

prejsť na článok

JARNÁ ZĽAVA 10% na Siete Proti Hmyzu

Zľava 10% sa vzťahuje len na materiál. Zľava sa uplatňuje na okenné a aj dverové siete proti hmyzu. Táto zľava platí do 30.04.2023. The post JARNÁ ZĽAVA 10% na Siete Proti Hmyzu first appeared on JADA.

prejsť na článok

JARNÁ ZĽAVA 10% na Exteriérové Rolety

Zľava 10% sa vzťahuje len na materiál. Táto zľava platí do 30.04.2023. The post JARNÁ ZĽAVA 10% na Exteriérové Rolety first appeared on JADA.

prejsť na článok

Narodeninová zľava

Darujeme ti zľavu 10% na celú ponuku a želáme ti všetko najlepšie k tvojmu sviatku. Táto zľava nie je kombinovateľná s inými zľavami. Prosíme preukáž sa dokladom totožnosti pri preberaní svojej objednávky nášmu donáškarovi, aby sme mali dôkaz o tom že ti

prejsť na článok

ZĽAVA -30%

Letná ZĽAVA -30% na všetky sviečky KRINDLE CANDLE 240g. Akcia platí do vyčerpania zásob. https://www.kringlecandle.sk/vyhladavanie/?string=240g Príspevok ZĽAVA -30% zobrazený najskôr Lumaobjekt.

prejsť na článok