Zlatý šperk je investícia, ktorá nikdy nestratí na hodnote

So slovom investícia, najmä v poslednej dobe, sa stretávame takmer na každom kroku. Rôzne inštitúcie nás oslovujú a vysvetľujú, ako výhodné je investovať práve do tej alebo onej komodity, nehnuteľnosti, zlata, akcií, do vzdelania a do ďalších vecí. Určite by sme našli veľa ľudí, ktorí do spomínaných oblastí investovali a zbohatli, alebo aj práve naopak, prerobili. Úplne rovnako sa môžeme pozerať na zlatý šperk.

prejsť na článok

Kedy šperk zafarbí pokožku?

Stalo sa vám niekedy, že vám šperk zanechal farebné odtlačky na koži? Rozmýšľali ste nad tým, prečo sa tak stalo? 

prejsť na článok

Brošňa - obľúbený šperk

Brošňa nie len súčasťou historických filmov a kníh. Brošne sa nosia aj dnes. Sú krásnym a milým darčekom. Je to šperk, ktorý sa stal veľmi obľúbeným.

prejsť na článok

Pozlátený strieborný šperk s kamienkami

Ak hľadáte originálne pozlátený šperk, zvoľte model zdobený kamienkami. Pozlátené striebro je najčastejšie ozdobené zirkónmi, kryštály a prípadne i drahými kameňmi.

prejsť na článok

Zlatý prívesok: ideálny darček na pamiatku pre vašu lásku či kamarátku

Zlatý prívesok je veľmi dobrý nápad pri výbere prekvapenia pre ženu, ktorá je vášmu srdcu blízka. Či už je to vaša blízka kamarátka alebo životná láska. Ako však zistiť aký prívesok vybrať?

prejsť na článok

Zlatý prach, Iriodin

Zlatý prach je vhodnou alternativou při pozlacování. Je barevně stálý a bezpečný pro životní prostředí. Aplikuje se na lepivý podklad-mixtion.

prejsť na článok