Získajte nové bývanie jednoduchšie

Našli ste si Váš vysnívaný byt ale momentálne nemáte dostatočné množstvo finančných prostriedkov? Nevadí! Práve pre Vás máme v spolupráci s VÚB Bankou k dispozícii developerskú hypotéku, ktorá Vám prináša množstvo výhod: vybavenie hypotéky je jednoduchšie výhodná úroková sadzba nemusíte zakladať vlastnú nehnuteľnosť bez poplatku za poskytnutie úveru (v prípade otvorenia BU) akceptované predajné ceny bytov bez znaleckého posudku ako doklad Vám postačí len podpísaná zmluva o budúcej zmluve prefinancovanie bytu minimálne vo výške 80% jednorazové čerpanie po kolaudácií výhodné poistenie nehnuteľnosti a domácnosti bezplatné mimoriadne ročné splátky vo výške 20% z výšky úveru Ak potrebujete poradiť akým spôsobom najvýhodnejšie financovať kúpu bytu v projekte Nová Palúdzka 2 obráťte sa na nás a my Vám radi poskytneme bližšie informácie. Príspevok Získajte nové bývanie jednoduchšie je zobrazený ako prvý na Nová Palúdzka 2.

prejsť na článok

Uvex a HexArmor vypredávajú rukavice: Získajte prémiovú kvalitu za jedinečné ceny!

Získajte prémiové pracovné rukavice za bezkonkurenčné ceny. Nemecký uvex vypredáva skladové zásoby za fantastické ceny. Niektoré produkty vypredáva aj americký HexArmor.

prejsť na článok

Získajte k nákupu obuvi nad 150€ vonné vrecká absorbujúce vlhkosť a zápach zdarma

Získajte švédsku novinku, vonné vrecká SmellWell, zdarma k objednávke pracovnej obuvi. K novým topánkam tak získate voňavé vrecká absorbujúce vlhkosť a zápach z topánok.

prejsť na článok

Ceny nehnuteľností medziročne poklesli, nižšie sa predávali hlavne nové domy a byty

Nehnuteľnosti určené na bývanie boli síce na konci roka drahšie o 2,1 % v porovnaní s letom, avšak v medziročnom porovnaní sa predávali lacnejšie o 1,1 %. Dôvodom bolo znižovanie cien nových bytov a domov. Rozkolísaný vývoj cien zaznamenal Štatistický úra

prejsť na článok

Podali ste si už žiadosť o príspevok na zvýšenú splátku úveru na bývanie? Máte na to už len pár dní

Na podanie žiadosti o príspevok na zvýšenú splátku úveru na bývanie za mesiac január majú žiadatelia už len tri dni. Na úrade práce si musia podať žiadosť o príspevok najneskôr do konca januára. Ak to nestihnú, a žiadosť podajú vo februári, tak po prvýkrá

prejsť na článok