Zimný festival jedla 2023

14.januára až 26.februára 2023 už jeho 10.ročník organizuje pre gurmánov z celého Slovenska lifestylový magazín Gurmán na Slovensku. ZFJ začne 14.januára a potrvá do 26.februára v štyridsiatich vybraných najlepších reštauráciách z celého Slovenska. Od Bratislavy až po Košice si gurmáni prídu na svoje, pretože reštaurácie pre nich pripravili špeciálne festivalové menu za zvýhodnené ceny a s podporou lokálnych farmárov. Zoznam všetkých reštaurácií a ako to celé funguje sa dozvieš priamo na stránke www.zimnyfestivaljedla.sk foto: reštaurácia Savoy , Hotel Carlton Festivalu sa môžete zúčastniť iba s rezerváciou vopred, preto si na stránke vyberte reštauráciu a rerzervujte si svoj dátum. Festival ponúka aj viacero sprievodných akcií ako sú: Champagne víkendy s Laurent Perrier či Gurmánske pobyty vo vybraných hoteloch po celom Slovensku. Hlavnými partnermi ZFJ sú: svetoznáma voda S.Pellegrino, RTVS a FUN rádio. Otváracia večera Zimného festivalu jedla 2023 MENJU reštaurácia Bratislava Slávnostná večera pri príležitosti otvorenia ZFJ sa bude konať v novej reštaurácií MENJU v Bratislave 20.januára o 18:00. Reštauráciu si otvorili skvelí a známi šéfkuchári : Martin Korbelič a Tomáš Sika. Obaja majú už čo to odvarené a ich kvalitná a chuťami hýriaca kuchyňa osloví každého gurmána. Okrem výborného festivalového menu pripraveného oboma majstrami, budete môcť ochutnať naviac festivalový aperitív Champagne Laurent Perrier a menu bude sprevádzať oficiálna voda ZFJ svetoznáme S.Pellegrino. Tomáš Sika a Martin Korbelič majitelia a šéfkuchári MENJU reštaurácie, foto Gurmán na Slovensku Hostí privíta osobne riaditeľ ZFJ : Radoslav Nackin vydavateľ lifestylového magazínu Gurmán na Slovensku bedeker najlepších reštaurácií Slovenska a o príjemné chvíle sa postará príjemná hudba klaviristu. Rezervujte si čím skôr na https://www.zimnyfestivaljedla.sk/?page=sprievodne_akcie Počet miest je limitovaný. Cena menu otváracej večere aj so Champagne je 29,- € Titulná fotka: Tatarák s kaviarom Mlyn 108, Modra , zdroj : Gurmán na SlovenskuThe post Zimný festival jedla 2023 first appeared on GURMÁN na Slovensku.

prejsť na článok

ŽIŽA žilinský festival svetla

Pozývame Vás na žilinský festival svetla ŽIŽA, kde sa môžete tešiť na vizuálne umenie, svetelné inštalácie a ďalší sprievodný program. Viac informácií nájdete na: Žiža Festival – Žilinský festival svetla 22. – 23. 9. 2023 (zizafestival.sk)

prejsť na článok

Dobrota Festival pouličného jedla Prievidza

The post Dobrota Festival pouličného jedla Prievidza appeared first on Mlsajte.sk.

prejsť na článok

Jablkový a kačací festival v Kráľovom Brode 2023 - videoreportáž

Prinášame Vám videoreportáž z akcie Jablkový a kačací festival, ktorý sa konal 7. 10. 2023 v Kráľovom Brode. Video sa po kliknutí otvorí v novom okne:

prejsť na článok

Otváracia večera ZFJ bola v MenJu reštaurácii.

Zimný festival jedla beží už od 14.januára v najzaujímavejších reštauráciach celého Slovenska a jeho otváracia večera sa konala v piatok 20.januára v reštaurácii MenJu. Je to nová reštaurácia známeho šéfkuchárskeho tandemu Martin Korbelič a Tomáš Sika. Po

prejsť na článok

Jablkový a kačací festival v Kráľovom Brode - fotoreportáž

Prinášame Vám fotoreportáž z akcie Jablkový a kačací festival, ktorý sa konal 7. 10. 2023 v Kráľovom Brode.

prejsť na článok