Zimné pracovné rukavice: Ako vybrať dobré pracovné rukavice na zimu?

S príchodom zimy sa mení aj šatník, ktorý potrebujeme pri práci vonku. Zimné pracovné potreby sa vzťahujú aj na rukavice, keďže mať pevný úchop a zároveň mať suché ruky je základ. Ako si vybrať najlepšie zimné pracovné rukavice?

prejsť na článok

Získajte rukavice Cerva výhodnejšie a nakupujte v balíkových zľavách

Pracovné rukavice Cerva patria medzi najpredávanejšie a určite aj najznámejšie. Klasické poctivé pracovné rukavice na rôzne práce môžete získať aj výhodnejšie. Využite nákup celého balenia a získate zľavu od 10% do 15%.

prejsť na článok

Uvex a HexArmor vypredávajú rukavice: Získajte prémiovú kvalitu za jedinečné ceny!

Získajte prémiové pracovné rukavice za bezkonkurenčné ceny. Nemecký uvex vypredáva skladové zásoby za fantastické ceny. Niektoré produkty vypredáva aj americký HexArmor.

prejsť na článok

Ako vybrať pracovné tenisky? Aktualizované 2024

Pracovné tenisky sú obľúbená kategória, najmä pre mladých ľudí, ktorí hľadajú kvalitnú a hlavne dizajnovú pracovnú obuv. Ako sa zorientovať v ponuke a ako vybrať najlepšie pracovné tenisky?

prejsť na článok

Montérková kolekcia Ardon Creatron: Ako vyzerá novinka od českého Ardonu?

Česká značka Ardon vyvíja a vyrába pracovné odevy od roku 2000. Za viac ako 20 rokov existencie sa stala silnou a dobre etablovanou značkou, ktorá ponúka nielen oblečenia, ale aj obuv, rukavice a ochranné pomôcky. Čo aktuálne ponúka medzi novinkami?

prejsť na článok

Švédske rukavice Tegera vo výhodnej cene: Zľava 15% na skladové modely

Využité výhodnú ponuku a získajte prémiové rukavice Tegera v zľavnenej cene. Akcia sa vzťahuje iba na skladové modely a trvá do vypredania zásob.

prejsť na článok