Žiariče Germilux zachránili chov šľachtených husí nakazených vtáčou chrípkou

https://www.youtube.com/watch?v=YQsD4BZBu48ab_channel=GermiluxV jedinom šlachtiteľskom chove husí na svete, Rybářství Nové Hrady, vyčíňal vírus vtáčej chrípky H5N1. Z 8000 kusov zostalo iba 500 a aj medzi týmito boli infikované husi. V tejto ťažkej situácii boli v chove montované dezinfekčné svetlá Germilux, ktoré sú efektívne voči vírusu vtáčej chrípky a zároveň sú neškodné pre zvieratá. Toto riešenie úplne zastavilo šírenie infekcie a zachránilo vzácny chov.

prejsť na článok

Svetlá Germilux udržiavajú potrviny čerstvé a chránia ich pred plesňou

https://www.youtube.com/watch?v=mhdjkH-Cag0ab_channel=GermiluxTento jednoduchý názorný 5-dňový test ukazuje obrovský potenciál žiaričov Germilux (nielen) v potravinárstve.

prejsť na článok

Germicídne LED svetlá dezinfikujú a zároveň šetria náklady na energie vo VÚSCH

https://www.youtube.com/watch?v=cpHEGm5-h7sab_channel=GermiluxTo, že germicídne žiariče Germilux sú vysoko efektívne a môžu bezpečne žiariť v prítomnosti osôb je známe. Okrem toho sú však aj energeticky šetrné, ako sa spomína aj v tejto reportáži v TA3.

prejsť na článok

Nakazenie chrípkou

Nechce sa vám ísť do práce alebo školy? Za1 € vás nakazím chrípkou.

prejsť na článok

Chov zvierat v susedstve nad mieru primeranú pomerom

Už odjakživa sa na slovenskom vidieku chovajú zvieratá. Niekedy môže ísť len o hobby, či chov pre zdravý živnotný štýl alebo bioprodukty (napr. pre domáce vajíčka). Kde je hranica, kedy ide o dovolený chov pre vlastnú potrebu a kedy už chov presiahne urči

prejsť na článok

Volanie do poradne

- Haló, je tam poradňa pre alkoholikov? - Áno. Aké máte problémy? - Povedzte mi, čo sa pije k pečenej husi: biele víno alebo červené?

prejsť na článok