ZEM si spravila dovolenku

Len tak bez ohlásenia a možno nás ZEM vypočula, veľmi razantne a rýchlo. Zobrala vážne naše ochranárske, zelené vízie do roku 2030, 2040, 2050 Za pár dní čo sa stlmila letecká doprava vidíme jasnejšie hviezdy, menej jazdíme autami a v mestách dýchame čistejší vzduch, bez smogu a prachu, aj moria sa uzdravujú.  ZEM oddychuje. Oddychujme s ňou, aj my aspoň malú chvíľku v nekonečnej existencii vesmíru. Počúvajme ZEM, nalaďme sa na jej myšlienky, zharmonizujme sa s ňou. Nech si oddýchne a vráti sa k nám čo najskôr.   25.3.2020 The post ZEM si spravila dovolenku appeared first on Korčekovci.

prejsť na článok

Tento rok si dovolenku v Dubaji môže dovoliť každý

Dva roky sme si dávali pozor na svoje zdravie a mnohí takmer nikam necestovali. Aké výhody nám to prinieslo? Mohli sme si šetriť na luxusnú dovolenku, ktorú by sme si možno The post Tento rok si dovolenku v Dubaji môže dovoliť každý appeared first on ANO

prejsť na článok

Blondínka na kruhovom objazde

Dve blondínky sa rozprávajú: - Tak čo, spravila si vodičák? - Ale nie, vyhodili ma. - Prečo? - Tak som si jazdila, až sme sa dostali do kruhového objazdu a tam bola tabuľa 30. Tak som to 30-krát obišla a predsa ma vyhodili. - A neprepočítala si sa?

prejsť na článok

Dovolenka

Kam chodia Somálci na dovolenku? No predsa kam ich vietor zanesie.

prejsť na článok

Chce dovolenku

Vojak základnej vojenskej služby pošle svojej babke balíček s ručným granátom a listom: - Babka, keď zatiahneš za tú poistku, dostanem tri dni dovolenky!

prejsť na článok

Ako neochorieť pred odchodom na dovolenku

Dovolenka pri mori na spadnutie a náš chrobáčik tesne pred odchodom ochorie? To nechceme. Ako tomu predísť?

prejsť na článok