Zdravie na prvom mieste

Môžeme v týchto dňoch urobiť niečo navyše pre zdravie seba a našich blízkych? Nezabúdajme si budovať a podporovať imunitu vnútornú silu nášho tela aktivitami, ktoré sú nielen príjemné, ale aj prirodzene prospešné nášmu zdraviu*. Jednou z osvedčených ciest, ako sa k tomto cieľu priblížiť, je filozofia wellness, ako ju poznáme z tradičných wellness centier. Avšak vysoká koncentrácia ľudí má a pravdepodobne ešte dlhší čas bude mať svoje zdravotné riziká. Riešením je zariadiť si vlastné domáce wellness, pre ktoré je teraz ideálny čas, najmä ak ste o ňom už dlhšie premýšľali. Pozitívne účinky saunovania Podpora imunitného systému – zvyšuje odolnosť voči baktériám a vírusomPrečisťuje dýchacie cestyZlepšuje pohyblivosť kĺbov, redukuje zápaly a bolestiPrispieva ku kvalitnejšiemu spánkuPrečisťuje póry, skrášľuje pokožku a hydratuje vlasy Pozitívne účinky víriviek Zníženie stresuUvoľnenie svalovZjemnenie pokožkyPotlačenie bolesti kĺbovZlepšenie cirkulácie krviCelková regenerácia *Ak trpíte na niektoré chronické, alebo akútne ochorenia, prípadne ste tehotná – poraďte sa o vhodnosti a doporučenej intenzite akejkoľvek aktivity pre istotu so svojím lekárom. Chcete sa poradiť pri výbere modelu vírivky, alebo sauny? Kontaktujte nás. Môžete sa tiež inšpirovať vybranými realizáciami.The post Zdravie na prvom mieste first appeared on Kráľovstvo pôžitkov.

prejsť na článok

Dbáme na bezpečnosť!

Zdravie našich zákazníkov je u nás na prvom mieste. Nosenie rúšok, dodržiavanie odstupov aj kvalitná dezinfekcia sú u nás samozrejmosťou. The post Dbáme na bezpečnosť! appeared first on Rezanie Ocele.

prejsť na článok

Výkon ako hnací motor

Nasledovné riadky sú určené primárne tým, ktorí majú svoje zdravie postavené na prvom mieste. Hlavnou témou ďalších riadkov bude výkon, resp. nevýkon. A to, prečo vie byť zdravšie mať hlavu nastavenú tak, aby výkon nebol našim hnacím motorom. Bez ohľadu n

prejsť na článok

Obchodný referent - operatívny leasing

▪ Pozícia je vhodná pre človeka, pre ktorého je atraktívna práca s dokumentami, číslami, má výborné komunikačné zručnosti a samostatnosť a spoľahlivosť sú pre neho na prvom mieste.

prejsť na článok

Vokátor Zuzany Lániovej - obecná škola, rok 1934

Vokátor slečne Zuzane Lániovej diplomovanej učiteľke v Pukanci. Školská stolica obecnej ľudovej školy v zasadnutí dňa 11. augusta 1934 jednohlasne Vás vyvolila na druhom mieste za výpomocnú učiteľku na obecnú ľudovú školu v Malachove. Nakoľko na prvom mie

prejsť na článok

Pracovník back office v operatívnom leasingu automobilov

▪ Pozícia je vhodná pre skúseného obchodného referenta, pre ktorého je atraktívna práca s dokumentami, číslami, má výborné komunikačné zručnosti, samostatnosť a spoľahlivosť sú pre neho na prvom mieste.

prejsť na článok