Zberná služba

Zberná služba Zberná služba zabezpečujeme prepravu malých zásielok prevažne s hmotnosťou do 5000kg. Tovar je vo väčšine prípadov preskladnený a ďalej skompletizovaný s inými zásielkami. Čas prepravy v rámci zbernej služby je 3 až 10 dní v závislosti od destinácie. Ako rýchlejšiu alternatívu ako zberná služba ponúkame prepravu formou dokládok. V zásade sa tieto služby nelíšia, ale predsa sú medzi nimi rozdiely. Rozdiel spočíva v tom, že tovar formou dokládky je naložený aj doručený vo väčšine prípadov rovnakým vozidlom. To umožnuje v rámci tejto služby doručiť tovar rýchlejšie ako za pomoci zbernej služby. Oba spôsoby prepravy predstavujú cenovo výhodnú alternatívu pre časovo nenáročné zásielky. [contact-form-7] Príspevok Zberná služba zobrazený najskôr Katransport.

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! appeared first on Havarijná služba - Bratislava - Vodár - Plynár - Kurenár.

prejsť na článok

Link Post

Qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore feugait nulla facilisi. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing. The post Link Post appeared first on Asistenčná Služba Košice.

prejsť na článok

Info

PRVÁ OFICIÁLNA DRINK TAXI SLUŽBA služba v Bratislave, ktorá odvezie Vás aj Vaše auto! Pozor, Drink Taxi NIE je taxislužba ! V prípade zlých poveternost. podmienok sú naše služby bez servisu ! AKO TO FUNGUJE? Jednoducho! Nadiktujete ulicu alebo miesto

prejsť na článok

Je možné odovzdať vozidlo mimo Bratislavy?

Vozidlo je možné odovzdať na ľubovolnom mieste no pokiaľ je to mimo Bratislavy je táto služba spoplatnená podľa vzdialenosti od sídla našej kancelárie. Výšku poplatku Vám radi poskytneme na požiadanie.

prejsť na článok

Nová Role už svôj Ventrac má

Technická služba Nová Role s.r.o. si zaobstarala Ventrac s vybavením pre celoročnú údržbu už pred sviatkami. Zamestnanci privítali novú posilu flotily spoločnosti s radosťou. V súčasnosti drží nový stroj snehovú pohotovosť. Po zvyšok roka bude nasadený na

prejsť na článok