Zbava počas povinnch przdnin – voľn vysielanie detskch programov

Nečakan volno nepochybne potešilo takmer každho školka. Popri radosti sa však do rodn vkradla aj starosť onaplnovanie programu pre ratolesti. To je dvod, prečo Skylink prinša pre rodičov

prejsť na článok

Voľn vysielanie pre rozptlenie a lepšiu nladu

freeSAT svojim zkaznkom sprstupňuje vysielanie detskch, dokumentrnych, filmovch i hudobnch programov. Sprjemnite si dlh dni, ktor trvite v domcej karantne.

prejsť na článok

Marcov voľn vysielanie freeSAT

Radi by sme Vs informovali o voľnom vysielan. Od utorka 1. 3. do utorka 5. 4. 2022 sa mžu všetci zkaznci freeSATu tešiť na voľn vysielanie 4 zaujmavch programov.

prejsť na článok

Voľn vysielanie na freeSATe - aprl 2022

Radi by sme Vs informovali o voľnom vysielan. Od utorka 5. 4. do utorka 3. 5. 2022 sa mžu všetci zkaznci freeSATu tešiť na voľn vysielanie 3 zaujmavch programov.

prejsť na článok

Voľn vysielanie na freeSATe - jn 2022

Radi by sme Vs informovali o voľnom vysielan. Od utorka 30. 5. do utorka 5. 7. 2022 sa mžu všetci zkaznci freeSATu tešiť na voľn vysielanie 4 zaujmavch programov.

prejsť na článok

Voľn vysielanie pre zbavu a relaxciu

Radi by sme Vs informovali o voľnom vysielan ďalšch programov, ktor bude k dispozcii všetkm zkaznkom freeSATu bez ohľadu na predplaten služby, a to v obdob od 16.3. do 31.3.2020.

prejsť na článok