Zažite so Slnečnými esenciami osobnú transformačnú cestu

Urobte si osobnú transformačnú cestu, na ktorej budete esencie užívať postupne v poradí, v ktorom vznikli.

prejsť na článok

Efektívnosť prípravy teplej vody termickými slnečnými kolektormi

Zaujímavá reakcia na článok z časopisu Plynár-vodár-kúrenár. The post Efektívnosť prípravy teplej vody termickými slnečnými kolektormi appeared first on INFRACLIMA.SK.

prejsť na článok

SPOZNAJ svoju OSOBNÚ VIBRÁCIU 2024

Milí priatelia dovoľujem si Vás pozvať na WORKSHOP SPOZNAJ OSOBNÚ VIBRÁCIU pre rok 2024 Prepojíme numerologický odkaz vibrácie Narodenia s energiou nového roka 2024 cez celostnú terapiu AURA-SOMA, ktorá nás povedie na ceste Sebaspoznania pomo

prejsť na článok

POZVÁNKA NA TVORIVÉ DIELNE - PERNÍČKOVANIE 9.12.

Milí priatelia, srdečne Vás pozývame na spoločné pečenie perníčkov, ktoré sa uskutoční v sobotu 9.12.2023 v priestoroch Klubovne, Pod lipami 1 (vedľa bicyklového obchodu). Zažite spolu s nami predvianočnú atmosféru. Počet účastníkov je obmedzený, preto s

prejsť na článok

Kráčam

Kráčam nocou, kráčam tmou, kráčam, láska, za Tebou. Na cestu mi mesiac svieti, ku mne cestu ukáže Ti. S Tebou túžim kráčať tmou, do krajiny anjelov.

prejsť na článok

Zdrvený Bush

Správa z tlače: Tragický požiar v Bielom dome spustošil osobnú knižnicu prezidenta G.W.Busha. Obe jeho knihy boli zničené. Prezident je stratou zdrvený, hlavne preto, že druhú nestihol vyfarbiť celú.

prejsť na článok