Zaujíma vás proces výroby v podmienkach nulovej gravitácie? Aj to bude témou konferencie ICMEM 2023

... Príspevok Zaujíma vás proces výroby v podmienkach nulovej gravitácie? Aj to bude témou konferencie ICMEM 2023 zobrazený najskôr LEMUR.

prejsť na článok

Zúčastnili sme sa Hydrogen Dialogue 2023 v Norimbergu

6. až 8. decembra 2023 sme sa v Norimbergu zúčastnili konferencie Hydrogen Dialogue. The post Zúčastnili sme sa Hydrogen Dialogue 2023 v Norimbergu appeared first on Národná vodíková asociácia.

prejsť na článok

DOJMY Z NAŠEJ PRVEJ KONFERENCIE PRE MLADÝCH

Je už pár dní po našej konferencii amy sme ešte stále plní dojmov avďačnosti, za to,čo sa nám spolu snašimi partnermi apodporovateľmi podarilo. Chceli sme, [...] Viac ... The post DOJMY Z NAŠEJ PRVEJ KONFERENCIE PRE MLADÝCH appeared first on Podnikavci.

prejsť na článok

Konferencia SYMA

Naši lektori Roman Brziak a Michal Jančok sa zúčastnia Konferencie pre systémy manažmentu SYMA – 30.-31.03.2023 Praha Michal Jančok bude zároveň jeden z diskutujúcich v rámci okrúhleho stolu na tému: Základné nástroje kvality v automobilovom priemysle v 

prejsť na článok

Knihy s témou: PREMENA

The post Knihy s témou: PREMENA appeared first on AWAKENING Slovakia.

prejsť na článok

Mäspoma v odbornom časopise Maso 4/2023

Zaujíma vás, ako funguje výroba korenín v našom závode v Dvoroch na Žitavou, čo všetko Mäspoma vyrába a aké plány má na nasledujúce roky? Prečítajte si článok z pera Doc. MVDr. Josefa Kameníka, Csc., MBA z Fakulty veterinárnej hygieny a ekológie Veterinár

prejsť na článok