Zastavte dožadujúce správanie sa Vášho psa

Niektoré zo psov majú tzv. „dožadujúce“ správanie sa. Pri niektorých psíkoch to môže byť milé, ale pri iných neskutočne otravné a deštruktívne. Naučte svojho psa lepšiu cestu, ako dostať to, čo chce. Môže vám k tomu pomôcť pár rád od chovateľky a cvičiteľky psov Pat Miller, ktoré nájdete v tomto článku.

prejsť na článok

Ako emócie ovplyvňujú život psa

Výňatok z najnovšej knihy Denisa Fenzi´s: Za základmi - Odomknite správanie Vášho psa, vysvetlenie, ako emócie Vášho psa ovplyvňujú jeho schopnosť učiť sa.

prejsť na článok

Ako zistiť, ako sa Váš pes cíti?

V druhej časti úryvku z najnovšej knihy Denisa Fenzi´s: Za základmi - Odomknite správanie Vášho psa, sa vysvetľuje, ako emócie Vášho psa ovplyvňujú jeho schopnosť učiť sa. Tentokrát sa budeme zaoberať tým, ako zistiť, čo a ako sa cíti Váš pes.

prejsť na článok

Separačná úzkosť u psov: Symptómy a ako zmeniť správanie psa

„Psy, ktoré nemôžu ostať o samote, alebo psy, ktoré majú deštruktívne či rušivé správanie, trpia tzv. separačnou úzkosťou a stresom z izolácie. Tieto psy nie sú nevychované,  len potrebujú pomoc.“ (Pat Miller)

prejsť na článok

Vyrobte misku pre vášho domáceho miláčika

Vyrobte pre vášho domáceho miláčika originálnu misku, ktorá bude naviac aj pekným doplnkom vášho domova.

prejsť na článok

Prečo sa o vás pes opiera ?

Rovnako ako my, psy majú zložitú reč tela, ktorá im umožňuje komunikovať s prostredím a prispôsobiť sa rôznym okolnostiam. V prípade, že ste hrdým psím strážcom, je dosť možné, že vás váš milý priateľ raz prichytil, ako sa o vás opierate. Možno sa z toho

prejsť na článok