Zamyslenie na nedeľu Nota Bene

Dlho som nenašiel medzi riadkami a v riadkoch toľko kvalitného textu ako v časopise NOTA BENE 213 (marec 2019). Balzam na dušu. My, ľudia súčasnosti, sme prestali čítať. Texty už [] The post Zamyslenie na nedeľu Nota Bene appeared first on Príbehy o behu a o živote.

prejsť na článok

Sakura

Najdôležitejší termín v kalendári je pre nás doma už takmer desať rokov deň, kedy rozkvitne v našej záhrade sakura. Nikdy nevieme vopred odhadnúť kedy to bude. Keď to však príde, [] Súvisiace články: Satan 2.421,5 m n.m. Serra de Tramuntana I - Beh v ob

prejsť na článok

Čo s nevšímavosťou? Zamyslenie z ebooku Žite s otvoreným srdcom číta Oľga Belešová

Príspevok Čo s nevšímavosťou? Zamyslenie z ebooku Žite s otvoreným srdcom číta Oľga Belešová zobrazený najskôr Life koučing.

prejsť na článok

Čo s porovnávaním? Zamyslenie z ebooku Žite s otvoreným srdcom číta Oľga Belešová

Príspevok Čo s porovnávaním? Zamyslenie z ebooku Žite s otvoreným srdcom číta Oľga Belešová zobrazený najskôr Life koučing.

prejsť na článok

Čo s nedočkavosťou? Zamyslenie z ebooku Žite s otvoreným srdcom číta Oľga Belešová

Príspevok Čo s nedočkavosťou? Zamyslenie z ebooku Žite s otvoreným srdcom číta Oľga Belešová zobrazený najskôr Life koučing.

prejsť na článok

Čo s klamstvom? Zamyslenie z ebooku Žite s otvoreným srdcom číta Oľga Belešová

Príspevok Čo s klamstvom? Zamyslenie z ebooku Žite s otvoreným srdcom číta Oľga Belešová zobrazený najskôr Life koučing.

prejsť na článok