Záložky do kníh (Lenka Čechvalová)

Lenka Čechvalová je knihovníčka z bratislavskej Staromestskej knižnice a zároveň autorka viacerých úspešných vzdelávacích projektov. Vo svojom workshope nás naučí, ako si vyrobíme originálne záložky do kníh. The post Záložky do kníh (Lenka Čechvalová) appeared first on CÍNOVÝ VOJAČIK.

prejsť na článok

Staromestská knižnica (Lenka Čechvalová)

Lenka Čechvalová je knihovníčka z bratislavskej Staromestskej knižnice a zároveň autorka viacerých úspešných vzdelávacích projektov. The post Staromestská knižnica (Lenka Čechvalová) appeared first on CÍNOVÝ VOJAČIK.

prejsť na článok

lenka

The post lenka appeared first on mária maková petrisková.

prejsť na článok

Tvorivá dielňa

Motýle a záložky - prvé výrobky v našich klientov v ich novom domove.

prejsť na článok

Editorka detských kníh (Magdaléna Poppelková)

Magdaléna Poppelková je editorkou detských kníh. To znamená, že texty vyberá, hodnotí, ale aj opravuje a koriguje. Čo musí spĺňať kvalitná rozprávka, čo jej nesmie chýbať, a ako sa vyhnúť spisovateľským prešľapom? Prezradila v besede s Dianou Mašlejovou. 

prejsť na článok

FENICE, IDEÁLNA POSTEĽ PRE FANÚŠIKOV KNÍH

Ak patríte k tým, ktorí pred spaním radi čítajú, máme pre vás tip posteľ Fenice s čelom z mäkkých, pohodlných vankúšov. Fenice vytvorili návrhári Bernhardt-Vella a je charakteristická svojím výrazným záhlavím a geometrickým detailom, ktorý spája čelo s r

prejsť na článok