Zákaz krátkych zbraní v Kanade

Kanada zásadne obmedzuje vlastníctvo krátkych zbraní - de fakto zavádza úplný GUN BAN pištolí a revolverov. Príspevok Zákaz krátkych zbraní v Kanade je zobrazený ako prvý na O Zbraniach.

prejsť na článok

Zabránia zákazy zbraní násiliu?

Podrobne sa pozrieme na násilné a teroristické činy v krajinách s reštriktívnym prístupom ku zbraniam. Pomôžu zákazy zbraní? Príspevok Zabránia zákazy zbraní násiliu? je zobrazený ako prvý na O Zbraniach.

prejsť na článok

Daňový systém v Kanade

Každý, kto v Kanade pracuje má pridelené Social Insurance Number (SIN), o ktoré si zvyčajne požiada hneď po príchode do krajiny a ktoré si od neho zamestnávateľ vypýta pri nástupe do práce, nakoľko toto číslo slúži práve na daňové účely. Finančný rok tu z

prejsť na článok

8 krátkych tipov ako si spríjemniť jazdenie v blate

Pre redbull.com tréner Samo poskytol niekoľko rád ako si spríjemniť jazdenie v blate. Kliknite sem a otvorí sa vám článok. The post 8 krátkych tipov ako si spríjemniť jazdenie v blate appeared first on Be a Rider.

prejsť na článok

V programe FFi bude 27 celovečerných a 24 krátkych filmov

Na 16. ročníku festivalu uvidia diváci 51 audiovizuálnych diel z 31 krajín sveta, z toho 27 celovečerných a 24 krátkych. Premietať sa bude v dvoch kinosálach. „Festival sa po rokoch vracia na Filmovú a televíznu fakultu VŠMU na Svoradovej ulici a paraleln

prejsť na článok

Prednáška nutná obrana 2024

Prednáška nielen pre držiteľov zbraní 2023. Témy na tento rok sú: nutná obrana a krajná núdza, obrana voči medveďom a aktívnemu útočníkovi. Príspevok Prednáška nutná obrana 2024 je zobrazený ako prvý na O Zbraniach.

prejsť na článok