ZAHRYZLI SME SA V NOVEJ LOKALITE

Prijímame nových pacientov! Rozšírili sme svoje pole pôsobnosti a aktuálne nájdete našu ordináciu aj vo VAJNOROCH, v Bratislave. Sme tu pre vás od jednej hodiny poobede, do siedmej hodiny večer, aby ste stihli starostlivosť o zuby, i povinnosti bežného dňa. OTVORENÉ PO PIA: 13:00 hod. 19:00 hod Ponúkneme vám kvalitné ošetrenie, moderné postupy, a prvotriedne materiály na ošetrenie zubov, či bezbolestnosť zákroku. Objednajte sa a zistíte, že M-clinic je viac než len stomatológia. Je to miesto, kde je váš úsmev to najdôležitejšie na svete. Stomatológ Maksym Boichuk sa na vás teší, aby vám predviedol, že je skutočným majstrom svojho remesla. Jeho pravidelné a neustále vzdelávanie v oblasti stomatológie a nadšenie pre vec je devíza pre starostlivosť o váš úsmev i zuby. Komunikovať s vami bude naša administrátorka Kristína JAŠKOVÁ, ktorá sa postará o všetky administratívne práce, a dohodne s vami všetky potrebné záležitosti, či zodpovie všetky vaše otázky. VOLAJTE: 0914 241 374 www.mclinic.sk Ordinácia má zmluvný vzťah s poisťovňou UNION, avšak pracujeme i na zmluvách s ostatnými poisťovňami. Stomatológ Maksym Boichuk administrátorka Kristína JAŠKOVÁ BRATISLAVAM-CLINIC Bratislava – Vajnory Roľnícka 1 Tel.: 0914 241 374 Mail: [email protected] The post ZAHRYZLI SME SA V NOVEJ LOKALITE appeared first on M-Clinic.

prejsť na článok

Rozhľadna nad Breznom

V lokalite Horné Lazy sa nachádza veža s výhľadom na široké okolie. Mierne náročná turistická prechádzka, ktorú s dobrou motiváciou zvládnu aj malé deti. Určite si treba so sebou vziať jedlo a pitie. Pekný popis trasy a veže aj s fotografiami sme našli tu

prejsť na článok

Black Friday je tady!

Ceny sa kĺžu dole šusom! Teploty sa pomaly dostávajú nižšie a nižšie (jupí!) as nimi aj naše ceny! Tento víkend sa totiž nesie v znamení Black Friday akcie, zdvihnite hodenú rukavicu a prepadnite nákupnému šialenstvu. A budúci víkend už možno budete stáť

prejsť na článok

Detské EKO plienky - NOVINKA

Woopies sú plienky novej generácie, značky Wooden Spoon a sú inšpirované všetkými matkami, ktoré neustále hľadajú ekologické riešenie v mene zdravších detí a čistejšej planéty.

prejsť na článok

Zimná čiapka Horsefeathers

Nová kolekcia Horsefeathers, prináša veľa štýlových doplnkov vrátane zimných čiapok. Môžete vyberať zo širokej škály farieb a vzorov. A pozor, niektoré čiapky sú dokonca obojstranné. Z novej kolekcie si vyberú páni, ale aj dámy.

prejsť na článok

Lubrikant môže zlepšiť pôžitok zo sexu

Ženy, ktoré používajú lubrikant počas sexu, majú podľa novej štúdie vyššiu mieru spokojnosti pri sexe a menej bolesti než tie, ktoré ho nepoužívajú.

prejsť na článok