Zacelená rana

Ježiš má už 30 rokov a rodičov znepokojuje, že sa stále nemá k založeniu rodiny. A tak raz Jozef navrhne: - Mária, oproti býva jedno ľahké dievča, čo keby sme chlapcovi k tým narodeninám darovali jednu noc, nech mu ukáže aj niečo iného, možno sa chytí. Mária súhlasila a keď sa Ježiš vrátil večer domov, hovoria mu: - V tvojej izbe na teba čaká prekvapenie. - O.K. Ježiš vojde do izby, zavrie za sebou, chvíľku je ticho a naraz sa ozve srdcervúci výkrik, z dverí vybehne nahé dievča a uteká od domu preč čo jej sily stačia a len sem-tam sa s hrôzou obzrie. Svätý Jozef príde za Ježišom do izby a pýta sa: - Ježiš, čo sa tu stalo? - Sám neviem, otče, keď som vošiel dovnútra, na posteli ležalo nahé dievča, pristúpil som k nej a ona roztvorila stehná. Tak som jej tam priložil ruku a rana sa zacelila...

prejsť na článok

Čakanie na syr

V reštaurácii: - Pán vrchný, na ten vyprážaný syr s hranolčekmi čakám už viac ako dve hodiny! - Nebojte sa, veď máme otvorené až do rána.

prejsť na článok

Snehuliak

Snehuliak pod oknom už od rána sa ti rehoce, vyser sa na všetko a užívaj si Vianoce.

prejsť na článok

V JÚNI NÁS ČAKÁ OPAŤ NIEKOĽKO BRIGÁD NA SPRINZLOVOM MAJERI

Brigáda sa bude konať budúci mesiac 10.6.2020 od rána od 9 do 12 hod. v areáli Sprinzlovho majera.

prejsť na článok

Nový obväz

Zdravotná sestra sa pýta v preplnenej čakárni: - Kde je ten pán, čo chcel nový obväz? - Išiel už domov, rana sa mu medzitým zahojila!

prejsť na článok

Úplne bez šiat

Vajcia sú natvrdo, dievčatá sa tešia, môžu byť od rána už úplne bez šiat.

prejsť na článok