XXI. Odborná konferencia APSS v SR

XXI. Odborná konferencia Asociácie poskytovateľov sociálnych služieb v Hoteli Sitno vo Vyhniach mala veľký úspech. Ďakujeme všetkým partnerom Kimberly Clark Depend, Christeyns, Iresoft, Professional support, 2P Servis, Untraco, Codaco Electronics, Salesianer, Cleaning, Simplea prednášateľom aj účastníkom. Veríme, že aj Vy ste sa dozvedeli veľa potrebných informácií a tešíme sa už na ďalšiu konferenciu v máji 2023. Ešte zopár momentiek.

prejsť na článok

14. bienálna konferencia VODA

Dňa 22. – 24. septembra 2021 sme sa zúčastnili odbornej konferencie Voda v Litomyšli. 14. bienálna konferencia VODA je vlajkovou konferenciou Asociácie pre vodu ČR a priestorom pre stretávanie širokého spektra účastníkov z oblasti vodného hospodárstva a o

prejsť na článok

Predsedníctvo a Valné zhromaždenie 2.2.2023

Prvé Valné zhromaždenie v tomto roku bolo úspešné. Členovia APSS v SR schválili všetky pripravované aktivity na tento rok. Atmosféra bola pracovná, ďakujeme za účasť. Ešte zopár momentiek.

prejsť na článok

Konferencia ZLATÁ KLEC 2022 v Prahe

Peak performance coaching a somatické markery na konferencii ZLATÁ KLEC 2022 Príspevok Konferencia ZLATÁ KLEC 2022 v Prahe zobrazený najskôr MentalCoach Ing. Radek Šefčík.

prejsť na článok

LIFE IS YOU konferencia v Bánskej Bystrici s plnou účasťou !

Ďakujeme účastníkom konferencie LIFE IS YOU  v Bánskej Bystrici. Vidíme sa 20.4 2024. Viac info na  https://lifeisyou.sk Príspevok LIFE IS YOU konferencia v Bánskej Bystrici s plnou účasťou ! zobrazený najskôr MentalCoach Ing. Radek Šefč

prejsť na článok